8. İLTEK Günleri başlıyor!   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 03-19-2013 (12:29)   Son Mesaj: 03-19-2013 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    03-19-2013

    8. İLTEK Günleri başlıyor!

    8. İLTEK Günleri başlıyor!
    8. İLTEK Günleri başlıyor!

    Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, 19-20-21 Mart 2013 tarihlerinde 8. İLTEK (İletişim ve Bilişim Teknolojileri) Günleri etkinliği gerçekleştirecek.

    Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, 19-20-21 Mart 2013 tarihlerinde 8. İLTEK (İletişim ve Bilişim Teknolojileri) Günleri etkinliği gerçekleştirecek. YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü üyekeri, yedi senedir düzenledikleri "İLTEK Günleri" 'nde iletişim, bilişim ve telekomünikasyon sektörlerinin öncü firmalarını üniversitemizde ağırlamakta, organizasyon boyunca çeşitli seminer ve paneller ile sektörü mercek altına almakta olduklarını ifade etti. İLTEK Günleri 2006 yılında başlayarak, sektörün en önemli firmalarının destek vermesi ve katılım göstermesi sayesinde kısa zamanda kendi alanında kariyer planlaması yapan üniversite öğrencilerinin gözde organizasyonları arasında yerini almış.

    8. İLTEK Günleri bu sene "Turkcell Akademi"nin platin sponsorluğunda gerçekleşecek. Ayrıca Akbank ve Anel Grup altın sponsor, Qualcomm gümüş sponsor, Gerfawe ve Atos destek sponsor olarak etkinliğe destek vermektedir. IBM, Microsoft, Ericsson, Yandex, CISCO, Alcatel-Lucent, Inspark gibi sektörün önde gelen firmaları da etkinlikte "Sosyal Medya , Mobil Uygulamalar, İnternet Bankacılığı, Bulut Bilişim, VOIP Teknolojileri, 4G ve LTE" gibi son teknolojiler hakkında detaylı bilgiler vereceklerdir.

    8. İLTEK Günleri'nde diğer senelerde olduğu gibi CEO Forum, Bilişim, Telekomünikasyon ve E-Ticaret Panelleri de gerçekleşecek. Bu oturumlarda panelistler ile katılımcılar arasında daha çok bir söyleşi havası gerçekleştirerek katılımcıların aklında yer alan soruların giderilmesi ve sektörün geleceği hakkında bilgiler edinmesi sağlanacak.

    8.İLTEK Günleri 19-20-21 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonun'nda düzenleniyor.

    Etkinlik hakkında detaylı bilgi için;
    iltek.ytuieee.com
    www.facebook.com/iltekgunleri
    www.twitter.com/iltekgunleri

    Kaynak: Haber7





    8. İLTEK Günleri başlıyor! Yorumları