Deniz Baykal'dan sürpriz ziyaret   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 03-15-2013 (14:28)   Son Mesaj: 03-15-2013 (14:28)    Cevap: 0    Gösterim: 378  

    03-15-2013

    Deniz Baykal'dan sürpriz ziyaret

    Deniz Baykal'dan sürpriz ziyaret
    Deniz Baykal'dan sürpriz ziyaret

    CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, Fas'ta bulunan Türk okulunu ziyaret etti. Öğrencilerin Türkçelerini çok beğenen Baykal, öğretmenlere şükranlarını sundu.

    CHP eski genel baÅŸkanı Deniz Baykal, Fas'ta bulunan Türk okulunu ziyaret etti. Öğrencilerin Türkçelerini çok beÄŸenen Baykal, öğretmenlere şükranlarını sundu. Avrupa Konseyi Karma Parlamento Meclis toplantısı için Fas 'a giden CHP eski genel baÅŸkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal , Fas Kazablanka Muhammed el Fatih EÄŸitim Kurumları'nı ziyaret etti.Â*

    Ziyaret sırasında Baykal'a T.C Fas Büyükelçisi Uğur Arıner eşlik etti. Baykal'ı ve Arıner'i Fas Türk okulları genel müdürü İbrahim Aktaş ve okul idarecileri karşıladı.

    Kendisine mini bir Türkçe Olimpiyat programı sunulduğunda, şarkı ve şiirlerini seslendiren Faslı öğrencilere Türkçe sorular soran Baykal, öğrencilerin Türkçelerini çok beğendi.

    Baykal, Türk okulu ziyaretinde duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Türk kültürünü, güzel Türkçemizi ve değerlerimizi buralara getirerek ülkemizi Fas'ta temsil eden Türk öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

    Baykal konuşmasında, bu okulların Fas ile Türkiye arasında bir gönül köprüsü kurduğunu ve iki ülke arasındaki ilişkilere ciddi katkı sağladığını belirtti. Öğretmen ve öğrencilerle tek tek konuşan Deniz Baykal, üniversite eğitimini Moğolistan'da tamamladıktan sonra gönüllü olarak Fas'a gelen İngilizce öğretmeni Selda Karagöz'e ayrıca teşekkürlerini iletti.

    Kaynak: Samanyoluhaber





    Deniz Baykal'dan sürpriz ziyaret Yorumları