KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap dağıtıldı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 03-13-2013 (13:24)   Son Mesaj: 03-13-2013 (13:24)    Cevap: 0    Gösterim: 334  

    03-13-2013

    KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap dağıtıldı

    KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap dağıtıldı
    KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap dağıtıldı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ''Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEK'le Okuyor'' projesi kapsamında, Kocaeli Meslek Edindirme Kursları'nda (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlere, 12 bin kitap verildi.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ''Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEK'le Okuyor'' projesi kapsamında, Kocaeli Meslek Edindirme Kursları'nda (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlere, 12 bin kitap verildi. Tepeköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okuma konusunda toplum olarak çok iyi bir konumda olmadıklarını belirterek,Kocaeli'nin bu projeyle Türkiye'ye örnek olacağını kaydetti.

    Büyükşehir Belediyesi olarak başlattıkları proje kapsamında, KO-MEK'te eğitim gören 12 bin kursiyere 12 bin kitap dağıtılacağını anlatan Karaosmanoğlu, ailelerin çocuklarını kitap okumaya yönlendirmesi gerektiğini vurguladı.

    Yazar İclal Aydın'ın da bir konuşma yaptığı törende, Karaosmanoğlu ve Aydın, temsili olarak seçilen 10 kişiye kitap hediye etti.

    ''Kocaeli Halk Üniversitesi KO-MEK'le Okuyor'' projesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan 12 bin kitabı okuyan kursiyerler, bu kitapları daha sonra Kocaeli 5. Kitap Fuarı'nda bağışlayacak. Kitap fuarının ardından bağışlanan kitaplarla Kocaeli'de kütüphanesi olmayan 41 okula kütüphane yapılması planlanıyor.

    Kaynak: AA





    KO-MEK kursiyerlerine 12 bin kitap dağıtıldı Yorumları