Liselilerden yaşlılara bilgisayar kursu   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 03-08-2013 (13:26)   Son Mesaj: 03-08-2013 (13:26)    Cevap: 0    Gösterim: 389  

    03-08-2013

    Liselilerden yaşlılara bilgisayar kursu

    Liselilerden yaşlılara bilgisayar kursu
    Liselilerden yaşlılara bilgisayar kursu

    Kocaeli'de genç ve yaşlıların, spor, eğlence ve eğitim aktivitelerine birlikte katılmalarını amaçlayan AB destekli ''Olimpik Değerler-Nesiller Arası Köprü'' projesi kapsamında, lise öğrencilerince Kartepe'deki yaşlılara bilgisayar kursu verildi.

    Kocaeli'de genç ve yaşlıların, spor, eğlence ve eğitim aktivitelerine birlikte katılmalarını amaçlayan AB destekli ''Olimpik Değerler-Nesiller Arası Köprü'' projesi kapsamında, lise öğrencilerince Kartepe'deki yaşlılara bilgisayar kursu verildi. Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen proje kapsamında, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi hazırlık sınıfındaki öğrenciler tarafından verilen bilgisayar eğitimini tamamlayan 38 emekli vatandaş, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

    Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, projeyle nesiller arası etkileşimi sağlayarak, güçlü bir toplum inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

    Genç ve yetişkinlerin ortak yönlerini ortaya çıkarmak istediklerini ifade eden İspirli, yetişkinlerin gençlerle hareket ederek aktif olarak toplum içerisine katıldığını kaydetti.

    İspirli, AB tarafından finanse edilen proje kapsamında gençlerle yaşlılar arasında bir köprü kurduklarını bildirdi.

    Kursiyerlerden 77 yaşındaki Abdulaziz Ilgazlı da kursa başlamadan önce bilgisayarla ilgili bir bilgisinin olmadığınını belirterek, ''Şimdi bilgisayarı açıyorum, hastaneden randevumu alabiliyorum. Bu benim için yeter'' şeklinde konuştu.

    Kaynak: AA





    Liselilerden yaşlılara bilgisayar kursu Yorumları