Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 03-05-2013 (13:25)   Son Mesaj: 03-05-2013 (13:25)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    03-05-2013

    Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor

    Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor
    Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor

    Esenler Belediyesi, 'Engelsiz Esenler Buluşmaları' adı altında ilçe genelindeki okullarda seminerler vererek, öğrencileri engelli bireyler hakkında bilinçlendiriyor.

    Esenler Belediyesi, 'Engelsiz Esenler Buluşmaları' adı altında ilçe genelindeki okullarda seminerler vererek, öğrencileri engelli bireyler hakkında bilinçlendiriyor. Engellilerin ve engelli ailelerinin her zaman yanında olan Esenler Belediyesi, bu kez Esenler genelindeki okullarda seminer programları düzenleyerek, öğrencileri engelli bireyler hakkında bilinçlendiriyor.

    Engelli bireylerin iletişimden ve önyargı gibi sorunlarının giderilmesine yönelik gerçekleşen seminerlerde, Esenler Belediyesi engelli bireylere nasıl destek olunacağı yönünde öğrencileri bilgilendiriyor. Son olarak Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki Atatürk İlk Öğretim Okulu'nda Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen "Engelsiz Esenler Buluşmaları" projesi ile engellilere karşı farkındalık oluşturmak ve empati kurmak hedefliyor.

    Esenler Belediyesi Engelliler Koordinasyon Başkanı Ramazan Çuğlan tarafından verilen seminerlerin sonunda ise; öğrencilerden seminerle ilgili kompozisyon, şiir ya da resimler ile duygu ve düşüncelerini aktarmaları isteniyor.

    Seminerler, yıl sonuna kadar ilçedeki tüm okullarda seminer verilmeye devam edilecek.

    Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor





    Engelsiz esenler buluşmaları öğrencileri bilinçlendiriyor Yorumları