Ä°mato sonuçları açıklandı   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 03-02-2013 (13:30)   Son Mesaj: 03-02-2013 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    03-02-2013

    İmato sonuçları açıklandı

    İmato sonuçları açıklandı
    İmato sonuçları açıklandı

    Geleceğin bilim adamlarını belirlemeye yönelik Fatih Eğitim Kurumları'nın bu yıl 7.sini düzenlediği ve 10 bin'e yakın öğrencinin katıldığı İMATO (İlköğretim Kurumları Arası İstanbul geneli Matematik-Türkçe Olimpiyatı) sonuçları açıklandı.

    GeleceÄŸin bilim adamlarını belirlemeye yönelik Fatih EÄŸitim Kurumları'nın bu yıl 7.sini düzenlediÄŸi ve 10 bin'e yakın öğrencinin katıldığı Ä°MATO (Ä°lköğretim Kurumları Arası Ä°stanbul geneli Matematik-Türkçe Olimpiyatı) sonuçları açıklandı. GeleceÄŸin bilim adayı olmaya aday 25 katılımcıya daÂ*yüzde 100 burs saÄŸlayacak olan okul, böylece Türkiye'nin bilimsel geliÅŸimine deÂ*katkı sunmayı amaçlıyor.

    Olimpiyatlardaki baÅŸarılarıyla duyuran Fatih EÄŸitimÂ*Kurumları, her yıl olduÄŸu gibi bu yılda düzenlediÄŸi Ä°MATO ile de adından sözÂ*ettirmeyi baÅŸardı. Dün Bahçelievler Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, BahçelievlerÂ*Kaymakamı Åževket Cinbil, Beylikdüzü Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ercan Ay,Â*Bahçelievler Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, Çatalca Ä°lçe MilliÂ*EÄŸitim Müdürü Ä°zzet NeÅŸet Yafes Bakırcı, Güngören Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürüÂ*Abdullah Nurkan'ın yanı sıra çok sayıda okul müdürü, öğretmen, veli ve öğrenciÂ*katıldı. Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı ile baÅŸlayan törende Fatih Koleji MüzikÂ*öğretmenlerinin mini konserinin yanı sıra okulun 1. Sınıf öğrencilerinin halkÂ*oyunu gösterisi büyük alkış topladı.

    TUBÄ°TAK Bilim Olimpiyatlarına gidecek öğrencilerin deÂ*seçildiÄŸi Ä°MOTA'ya ağırlığı devlet okulları olmak üzere 4. sınıflardan 2 binÂ*365, 5. Sınıflardan 2 bin 121, 6.sınıflardan bin 905 ve 7. Sınıflardan bin 461Â*öğrencinin katıldığı Ä°MATO'da ödüllendirilen öğrenciler ödüllerini, FatihÂ*EÄŸitim Kurumları'nın müdürlerinin elinden aldı.

    Ayrıca Fatih Koleji devlet okullarından ilk 25'e girenÂ*öğrencilere yüzde yüz burs vererek eÄŸitimlerini Fatih Koleji bünyesindeÂ*sürdürme imkânı saÄŸlıyor.





    İmato sonuçları açıklandı Yorumları