Rusya'nın ünlü okulları Türkiye'ye geliyor   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-25-2013 (13:28)   Son Mesaj: 02-25-2013 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 336  

    02-25-2013

    Rusya'nın ünlü okulları Türkiye'ye geliyor

    Rusya'nın ünlü okulları Türkiye'ye geliyor
    Rusya'nın ünlü okulları Türkiye'ye geliyor

    Lise ve Üniversite eğitimi için yurtdışı hayali kuran öğrencilerin en çok merak ettikleri okullar 10 - 17 Mart 2013 tarihlerinde Edufairs için Türkiye'ye geliyor.

    Lise ve Üniversite eğitimi için yurtdışı hayali kuran öğrencilerin en çok merak ettikleri okullar 10 - 17 Mart 2013 tarihlerinde Edufairs için Türkiye'ye geliyor. Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda kurulacak olan Rusya Pavilyonu'nda Türk öğrenciler ile buluşacak bazı okullar şu şekilde:

    Lomonosof Moskova Devlet Üniversitesi

    Rusya'nın en iyi, dünyanın en iyi ilk 100 üniversitesinden biridir. Bugün 97 ülkeden 3.000 yabancı uyruklu öğrencinin eğitim aldığı Rusya'nın en prestijli üniversitesi.

    Saint Petersburg Devlet Politeknik Üniversitesi

    Kendi alanında en iyi ilk 5 teknik üniversitesinden biridir. Bugün Uluslararası Eğitim Programı altında bünyesinde bir çok yabancı öğrenciye eğitim verirken, aynı zamanda Apple gibi birçok ünlü bilişim firmasıyla sıkı bir işbirliği içerisindedir. Aynı zamanda dünyanın sayılı müzik konservatuarları arasında yeren ünlü müzik fakültesi bu üniversite bünyesindedir.

    Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi

    Moskova şehrinin merkezinde bulunan, bugün bünyesinde 2.000 yabancı öğrenciye eğitim veren ve kendi katogorisinde Rusya'nın en iyi dördüncü üniversitesidir. Rusya Halkların Dostluğu üniversitesi, bir çok milletten yüzlerce öğrenciyi bir araya getiren ve her geçen yıl yabancı öğrenci sayısını daha da arttırarak, yabancı öğrencilerin ilgi odağı olmuş prestijli bir Rus üniversitesidir.

    Lobaçevskiy Nijniy Novgorod Devlet Üniversitesi

    2009 Kasım ayında yapılan akademik yarışmalarda, Rusya'nın en iyi ilk 12 üniversitesinden birisi seçilerek, Lobaçevskiy Nijniy Novgorod Ulusal Araştırma ve Geliştirme Üniversitesi olarak isim değiştirmiştir. Aynı zamanda kampüsünde Intel firmasının resmi ofisiyle, dünyada bilişim teknolojileri alanında Bill Gates tarafından değerlendirilen en iyi ilk 10 üniversite arasındadır. Rusya'nın en büyük 3. Şehri olan Nijniy Novgorod şehrinin merkezinde yer alan üniversite bünyesinde bugün 100 lerce yabancı öğrenci, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitim almaktadır.

    Fuar Takvimi Belli Oldu

    4 farklı şehirde gerçekleşecek olan Yurtdışı Eğitim Fuarları, 10 Mart 2013 Pazar günü Ankara Hilton Oteli'nde, 12 Mart 2013 Salı günü Bursa'da Holiday İnn Otel'inde, 13 Mart 2013 Çarşamba günü İzmir Swiss Otel'de ve 16 - 17 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

    Kaynak: Haber7





    Rusya'nın ünlü okulları Türkiye'ye geliyor Yorumları