Öğretmenler yıl sonunda transfer olacak   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 02-16-2013 (13:29)   Son Mesaj: 02-16-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 349  

    02-16-2013

    Öğretmenler yıl sonunda transfer olacak

    Öğretmenler yıl sonunda transfer olacak
    Öğretmenler yıl sonunda transfer olacak

    Milli Eğitim 4+4+4 ile başladığı okul dönüşümlerinde yıl sonunda radikal bir adım atacak.

    Milli EÄŸitim 4+4+4 ile baÅŸladığı okul dönüşümlerinde yıl sonunda radikal bir adım atacak. Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir, Bursa, Antalya, Konya, Kayseri gibiÂ* büyükÅŸehirler baÅŸta olmak üzere birçok ilde Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlükleri kurdukları komisyonlarda okul çeÅŸitlerini ve ilçelerin belirlediÄŸi plan ve türler kapsamında okulları netleÅŸtirerek ve yıl sonunda ÅŸartları müsait olan her okulda tekli eÄŸitime geçmeyi hedefliyor.

    Bunun için yıl sonunda eÄŸitim bölgelerinde ikili eÄŸitim yapan yani ilkokul olarak belirlenmiÅŸ ancak bünyesinde hem ilkokul hem deÂ* ortaokul öğrencilerini barıdnıran ya da ortaokul olarak belirlenmiÅŸ ancak bünyesinde hem ortaokul hem de ilkokulu barındıran okullardan tekli eÄŸitime geçisi mümkün olan okullar arasında öğrenci ve öğretmen transferi yapılacak.

    Öğretmenler norm kadrolarıyla birlikte aynı eğitim bölgesindeki en yakın ilkokula veya ortaokula branşına göre nakledilecek.
    Â*
    Ardından da öğrenciler nakledilecek.

    Okullar önümüzdeki yıldan itibaren belirlendiÄŸi türdeÂ* tekli eÄŸitim ve öğretim yapacaklar. Hem ortaokul hem ilkokul öğrencileri bünyelerinde barınmayacak. Åžartları tutmayanlar ise en asgariye indirilerek ikili eÄŸitime devam edecekeler ya da çok kalbalık okullarda belirlendiÄŸi türde ilk ya da ortaokul ne ise ikili eÄŸitim yapacaklar.

    Ajanskamu





    Öğretmenler yıl sonunda transfer olacak Yorumları