Öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacak   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 02-08-2013 (14:25)   Son Mesaj: 02-08-2013 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 325  

    02-08-2013

    Öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacak

    Öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacak
    Öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacak

    Öğretmenler ile eş ve çocukları yarıyıl tatili dönüşünde trenlerde yüzde 50 indirimli seyahat edecek.

    Öğretmenler ile eş ve çocukları yarıyıl tatili dönüşünde trenlerde yüzde 50 indirimli seyahat edecek. TCDD'den alınan bilgiye göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önerisi üzerine yarıyıl tatili dönüşünde, öğretmenler ile eş ve çocuklarına tren biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanmasına yönelik kampanya başlattı.

    Â*Kampanya kapsamında, sömestr tatili dönüşü ,öğretmenler ile eÅŸ ve çocukları bugünden baÅŸlayarak 11 Åžubat'a kadar, YHT, Anahat ve Bölgesel trenlerde yüzde 50 indirimli seyahat edecek. Kampanya biletleri söz konusu tarihler arasında ''Kampanya'' tarifesi üzerinden tek yön olarak düzenlenecek. Tam bilet taşıma ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli olarak satılacak biletlerde, hiçbir ÅŸekilde iade ve deÄŸiÅŸiklik iÅŸlemi uygulanmayacak. Kampanya ücretleri, en az taşıma ücretinin altında olamayacak.

    Kampanya biletlerinin satışı, tüm TCDD gişeleri, internet, çağrı merkezi, yetkili PTT ve acentelerden yapılacak.

    AA





    Öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacak Yorumları