Eğitimin kurmayları Mersin'de toplandı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-04-2013 (13:25)   Son Mesaj: 02-04-2013 (13:25)    Cevap: 0    Gösterim: 372  

    02-04-2013

    Eğitimin kurmayları Mersin'de toplandı

    Eğitimin kurmayları Mersin'de toplandı
    Eğitimin kurmayları Mersin'de toplandı

    Kısa adı TED olan Türkiye Eğitim derneğinin Türkiye'deki kurmayları Mersin'de bir araya geldi. Mersin TED Kolejinin ev sahipliğinde 11.si yapılan Müdürler toplantısında ?Eğitimin dünü ve bu günü ? masaya yatırıldı.

    Kısa adı TED olan Türkiye Eğitim derneğinin Türkiye'deki kurmayları Mersin'de bir araya geldi. Mersin TED Kolejinin ev sahipliğinde 11.si yapılan Müdürler toplantısında ?Eğitimin dünü ve bu günü ? masaya yatırıldı. Abdullah Biçer'in haberi

    Toplantıda TED Kolejlerinin Eğitimdeki son durumları hakkında bilgiler paylaşılırken toplantıya katılan TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu,TED Genel Müdürü Sevinç Atabay katıldılar.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay yaptı. Atabay konuşmasında eğitimde geride kalan bir yılın başarı ile bitirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Daha sonra söz alan TED Genel Başkanı Pehlivanoğlu eğitimde örnek bir yuva olmanın sevinci ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

    Pehlivanoğlu? TED 81 ilde okullarını öğrencilere açacaktır. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Biz eğitim ve öğretimde büyük bir aileyiz. Aile bağlarımız çok güçlü ve giderekte güçleniyor.Tüm TED Okullarımızın çalışanlarına başarılar diliyorum dedi. 3 gün sürecek olan TED Eğitim Toplantısına ev sahipliği yapan Mersin TED Kolejinin kurucusu Orhan Özdemir ise konuklarla yakından ilgilendi.

    Kaynak: Haber7





    Eğitimin kurmayları Mersin'de toplandı Yorumları