36 aylık bebek ama yakında üniversiteli olacak   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 01-31-2013 (13:24)   Son Mesaj: 01-31-2013 (13:24)    Cevap: 0    Gösterim: 354  

    01-31-2013

    36 aylık bebek ama yakında üniversiteli olacak

    36 aylık bebek ama yakında üniversiteli olacak
    36 aylık bebek ama yakında üniversiteli olacak

    Dünya üstün zekâlılar topluluğu Mensa'nın en yeni üyesi üç yaşındaki Sherwyn Sarabi. İki yaşındayken 200'e kadar sayabilen Sherwyn, dünyadaki tüm ülkelerin isimlerini biliyor.

    Dünya üstün zekâlılar topluluÄŸu Mensa'nın en yeni üyesi üç yaşındaki Sherwyn Sarabi. Ä°ki yaşındayken 200'e kadar sayabilen Sherwyn, dünyadaki tüm ülkelerin isimlerini biliyor. Zeka katsayısı 136 olan küçük Ä°ngiliz, daha 10 aylıkken konuÅŸmaya, 20 aylıkken cümle kurmaya baÅŸladı.Â* Â* Ä°ngiltere'nin Barnsley kasabasında yaÅŸayan Sherwyn, iki yaşına geldiÄŸindeyse okumayı öğrenmiÅŸti ve ülke bayraklarını tanıyıp söyleyebiliyordu. Altı yaşındaki bir çocuk gibi okuyabilen Sherwyn'in annesi Amanda Sarabi, oÄŸluyla gurur duyduÄŸunu söyledi.Â* Â* Eski bir öğretmen olan 36 yaşındaki Amanda Sarabi, "OÄŸlum dünyadaki tüm ülkeleri harita gösterip, bayraklarıyla eÅŸleÅŸtiriyor. Ayrıca vücudumuzdaki tüm iç organların fonksiyonlarını açıklayabiliyor" dedi. Anne Sarabi, "Genel kültürü inanılmaz. Her ÅŸey hakkında bilgisi var. Sanki üç yaşında bir çocukla konuÅŸmuyorsunuz" ifadesini kullandı. Amanda Sarabi, özel bir okulda özel eÄŸitim almaya baÅŸlayan oÄŸlunun, sınavlarını erken yaÅŸta geçip en kısa zamanda üniversiteye baÅŸlamasını ümit ettiÄŸini belirtti.




    36 aylık bebek ama yakında üniversiteli olacak Yorumları