Öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 01-26-2013 (13:29)   Son Mesaj: 01-26-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 405  

    01-26-2013

    Öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi

    Öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi
    Öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi

    Amasya'nın Hamamözü ilçesinde öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi. Velilere not verilirken, öğrenciye ailenin gösterdiği ilgi dikkate alındı.

    Amasya'nın Hamamözü ilçesinde öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi. Velilere not verilirken, öğrenciye ailenin gösterdiÄŸi ilgi dikkate alındı. Â*Ä°lçe Kaymakamlığı tarafından baÅŸlatılan 'veli karnesi projesi' ile ailenin de eÄŸitimin içine dahil edilmesi hedefleniyor.

    Hamit Kaplan Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu'ndaki karne dağıtım töreninde konuşan Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, projenin amacının öğrencilerin başarılarının arttırılması olduğunu söyledi. Öğretmen, öğrenci, veli iş birliğini arttırmak, eğitim ve öğretimdeki başarıyı arttırmak amacı ile proje yaptıklarını dile getiren Güntepe, aileleri de eğitim ağının içerisine katmaya çalıştıklarını söyledi.

    Güntepe ''Çocuğu olan öğrenciyi düzenli ve tertipli bir şekilde okula gönderme, evde öğrenciye çalışma ortamı oluşturma gibi kriterler üzerinden velilerimizi değerlendiriyoruz. Bu kapsamda ümit ediyoruz ki veliler çocuklarına daha iyi ilgi ve alaka göstermesidir. Bu projemiz de devam edecek çocukların yanında aileler de kendi aralarında bir karne heyecanı ve yarışı içerisinde olacak. Buda eğitimdeki kaliteyi daha arttıracaktır.'' dedi.

    İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Gültekin ise burada yaptığı konuşma da projeden büyük başarı sağlandığına dikkat çekti. Aile ve çocuklarının heyecanının gözle görülür olduğunu dile getiren Gültekin, proje ile eğitim seviyesinin yükselişinin evlere yansıyacağını aktardı. Projeye gösterdikleri ilgiden dolayı ilçe halkına ve öğrenci velilerine teşekkür eden Gültekin, çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından öğrenci ve ailelere karneleri dağıtıldı.

    Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    Öğrencilerle birlikte velilere de karne verildi Yorumları