Gaziosmanpaşa'da karne sevinci   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-26-2013 (13:29)   Son Mesaj: 01-26-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 363  

    01-26-2013

    Gaziosmanpaşa'da karne sevinci

    Gaziosmanpaşa'da karne sevinci
    Gaziosmanpaşa'da karne sevinci

    Ülkü İlköğretim Okulu'nda yapılan törene İlçe Kaymakamı Seddar Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü B. Servet Bakırcı katıldı. Okuldaki töreni izleyen Yavuz ve Bakırcı, sınıflara girerek öğrencilerin karne heyecanlarını paylaştı.

    Ülkü İlköğretim Okulu'nda yapılan törene İlçe Kaymakamı Seddar Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü B. Servet Bakırcı katıldı. Okuldaki töreni izleyen Yavuz ve Bakırcı, sınıflara girerek öğrencilerin karne heyecanlarını paylaştı. GALERİ İÇİN TIKLAYIN 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Kapanış Töreni, İlçe Kaymakamı Seddar Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü B. Servet Bakırcı, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerin katılımıyla İlçemiz Ülkü İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende protokol konuşmalarının ardından öğrenciler çeşitli şiirler okudu. Daha sonra sahneye çıkan minik öğrenciler Üsküp ve Kırklareli yörelerinin halk oyunlarını sundu.

    Kaymakam Bakırcı ile beraberindeki heyet sınıflara geçerek minik öğrencilerimize karnelerini ve başarı belgelerini dağıttı.

    1 -A sınıfında öğretmen İlteriş Soyarık'ı tebrik eden Bakırcı, öğrencilerle sıralara oturarak fotoğraf çektirdi.

    Kaynak: Haber7





    Gaziosmanpaşa'da karne sevinci Yorumları