Hakkari'de öğrencileri ısıtan karne hediyesi   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 01-25-2013 (13:31)   Son Mesaj: 01-25-2013 (13:31)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    01-25-2013

    Hakkari'de öğrencileri ısıtan karne hediyesi

    Hakkari'de öğrencileri ısıtan karne hediyesi
    Hakkari'de öğrencileri ısıtan karne hediyesi

    Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından, yoksul ailelerin çocukları için bir ay önce başlatılan 'Hava soğuk ellerimi tutar mısın?' kampanyasına destek verenlerin kente gönderdiği giyim malzemeleri, yarıyıl tatili öncesi öğrencilere dağıtıldı.

    Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından, yoksul ailelerin çocukları için bir ay önce başlatılan 'Hava soğuk ellerimi tutar mısın?' kampanyasına destek verenlerin kente gönderdiği giyim malzemeleri, yarıyıl tatili öncesi öğrencilere dağıtıldı. Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO'nun başlattığı 'Hava soğuk ellerimi tutar mısın?' kampanyası çerçevesinde, Türkiye'nin dört bir yanında gönderilen giyim malzemeleri, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılıyor. Bugüne kadar Hakkari merkezi ve köylerde 6-12 yaş grubu arasındaki bin 800 öğrenciye giyim malzemesi yardımında bulunulduğu, dağıtıma devam edileceği belirtildi.

    Dün, kente 50 kilometre uzaklıkta bulanan 40 haneli Boybeyi Köyü'ne giden Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü İrfan Yoldaş ve yardım komitesinde görev alan üniversite öğrencileri, yarıyıl tatili öncesi karnelerini almak için okul önünde toplanan 40 ihtiyaç sahibi öğrenciye mont ve ayakkabılarını teslim etti.

    Öğrenciler ve aileleri, Müdür Yoldaş ve yardım komitesindeki üniversitelilere teşekkür edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Kaynak: DHA





    Hakkari'de öğrencileri ısıtan karne hediyesi Yorumları