Artık okul müdürlerini valiler atayacak!   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 01-21-2013 (14:25)   Son Mesaj: 01-21-2013 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    01-21-2013

    Artık okul müdürlerini valiler atayacak!

    Artık okul müdürlerini valiler atayacak!
    Artık okul müdürlerini valiler atayacak!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan okul müdürlerinin bundan böyle nasıl atanacağına dair ipuçları verdi. Türkiye'yi yakından ilgilendiren haberin detayları neler?

    BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan okul müdürlerinin bundan böyle nasıl atanacağına dair ipuçları verdi. Türkiye'yi yakından ilgilendiren haberin detayları neler? BaÅŸbakan ErdoÄŸan, hafta sonu temaslarda bulunmak üzere gittiÄŸi Gaziantep'te yüz binlerce kiÅŸiyi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Gaziantep'te kanaat önderleriyle bir araya gelen BaÅŸbakan ErdoÄŸan, Milli EÄŸitim'i yakından alakadar eden o projeden bahsetti.Â*

    Okul müdürlerinin atamalarında bundan böyle valilerin yetkili olacağını açıklayan Erdoğan, konuyla ilgili olarak yaptıkları çalışma hakkında kısa bilgiler vedi:

    "Müdürler puana göre atanınca yatılı bölge okulları sıkıntı yaşıyor. Şimdi biz bir çalışma yapıyoruz, bu tamamlanınca puan ve sicil baz alınarak üç aday belirlenecek. O ilin valisi, bunların arasından birini müdür olarak atayacak."

    Haber7





    Artık okul müdürlerini valiler atayacak! Yorumları