Üsküdar Üniversitesi'ne 7 yeni bölüm daha   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 01-18-2013 (13:27)   Son Mesaj: 01-18-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    01-18-2013

    Üsküdar Üniversitesi'ne 7 yeni bölüm daha

    Üsküdar Üniversitesi'ne 7 yeni bölüm daha
    Üsküdar Üniversitesi'ne 7 yeni bölüm daha

    Üsküdar Üniversitesi yeni yılda ise 7 bölüm daha açıyor. YÖK, incelemelerin ardından Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde 7 yeni bölümün açılmasına onay verdi.

    Üsküdar Üniversitesi yeni yılda ise 7 bölüm daha açıyor. YÖK, incelemelerin ardından Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde 7 yeni bölümün açılmasına onay verdi. Davranış Sağlığı ve Bilimlerinde Türkiye'nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, 2012-2013 döneminde üç fakülte, bir sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu olmak üzere 17 bölümde eğitim öğretime başladı. Üsküdar Üniversitesi yeni yılda ise 7 bölüm daha açıyor. YÖK, incelemelerin ardından Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde 7 yeni bölümün açılmasına onay verdi.

    İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda toplam 17 bölümle 2012-2013 eğitim-öğretim yılına başlayan Üsküdar Üniversitesi, yeni eğitim yılında bölüm sayısını arttırıyor.

    Sağlık alanında ihtiyaç duyulan ara meslek elemanlarının yetiştirilmesinde önem taşıyan bölümler için YÖK ile çalışmalarını sürdüren Üsküdar Üniversitesi, 7 yeni bölüm için YÖK'ten onay aldı.

    Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılacak olan bölümler şöyle:

    1-Diyaliz Teknikerliği
    2-Fizyoterapi
    3-Optisyenlik
    4-Ortopedik Protez ve Ortez
    5-Biyomedikal Cihaz Teknikerliği
    6-Gıda Teknikerliği
    7-İlk ve Acil Yardım





    Üsküdar Üniversitesi'ne 7 yeni bölüm daha Yorumları