Başbakan'la görüşemeyince ağladı!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-17-2013 (14:26)   Son Mesaj: 01-17-2013 (14:26)    Cevap: 0    Gösterim: 341  

    01-17-2013

    Başbakan'la görüşemeyince ağladı!

    Başbakan'la görüşemeyince ağladı!
    Başbakan'la görüşemeyince ağladı!

    Nurgül Doğan ağlayarak Başbakan'dan atama istedi Tüm umutlarını Başbakan'la görüşmeye bağlayan Doğan, amacına ulaşamayınca gözyaşlarına boğuldu.

    Nurgül Doğan ağlayarak Başbakan'dan atama istedi Tüm umutlarını Başbakan'la görüşmeye bağlayan Doğan, amacına ulaşamayınca gözyaşlarına boğuldu. Başbakan Erdoğan, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu (BTYK) toplantısına katıldı. Başbakan'ın Gölbaşı'nda yapılacağı programa katılacağı haberini alan ve 4 arkadaşı ile birlikte Vilayetler Evi'nin önüne gelen atanamayan öğretmen Nurgül Doğan, burada Başbakan ile görüşmek istedi. Gözyaşlarını tutamayan genç öğretmen, Başbakanlık korumaları tarafından programın yapıldığı Vilayetler Evi'ne alınırken, burada Başbakanlık yetkilileri ile görüştürüldü ve Başbakan'a iletilmek üzere hazırladığı dosyayı verdi.

    "AYLARDIR DEPRESYON HAPI İLE AYAKTA DURUYORUM"

    Ayrıca Milli Eğitim Bakanı'nın danışmanı ile de görüşen Nurgül Doğan, yine polisler eşliğinde dışarıya çıkartıldı. Dışarıda gazetecilerin sorularına gözyaşları içinde cevap veren Nurgün Doğan, "1 yıldır ne yapacağımı bilmiyorum, artık güç kalmadı bizde. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Bütün mücadelemizi verdik, emeğimizin karşılığını istiyoruz. Ancak bizi kimse duymuyor. Başbakan ile görüşmek için buraya kadar geldim. Kendisi ile iletişim kuramadım, Özel Kalemi ile dosyanın iletileceği söylendi. Ben buradan kendisine sesleniyorum, lütfen bizim sesimizi duyun artık. Biz çok mağduruz. Ben burada 60 bin insanı temsil ediyorum. Aylardır depresyon hapı ile ayakta duruyorum. Emeğimizin karşılığını istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz" dedi.

    KPSS'DEN 87 PUAN ALDI

    1 yıl önce mezun olan ve girdiği KPSS'den 87 puan aldığını söyleyen Nurgül Doğan, "Tüm hayellerim tükendi" diyerek gözyaşı döktü. Ayrıca Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katıldığı toplantının yapıldığı Vilayetler Evi'nde polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken, özel harekat polisleri ise Zodyak bot ile Mogan gölünde kuş uçurtmadı.





    Başbakan'la görüşemeyince ağladı! Yorumları