Bu öğretmen ayakta alkışlanır...   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-06-2013 (14:26)   Son Mesaj: 01-06-2013 (14:26)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    01-06-2013

    Bu öğretmen ayakta alkışlanır...

    Bu öğretmen ayakta alkışlanır...
    Bu öğretmen ayakta alkışlanır...

    Bingöl'de bir öğretmen sobanın sınıfı ısıtmaması üzerine maaşından para artırdı, tanıdıklarından para topladı ve son olarak ilçe milli eğitimden aldığı destekle sınıfa kalorifer sistemi döşetti.

    Bingöl'de bir öğretmen sobanın sınıfı ısıtmaması üzerine maaşından para artırdı, tanıdıklarından para topladı ve son olarak ilçe milli eğitimden aldığı destekle sınıfa kalorifer sistemi döşetti. Bingöl'ün Mezarcık Mezrası'ndaki ilkokulun tek öğretmeni olan Kurtuluş Deliduman, sobanın sınıfı ısıtmaması, öğrencilerin üşümesi üzerine harekete geçti. Deliduman maaşından para artırdı, memleketi Hatay'daki tanıdıklardan para topladı. İlçe Milli Eğitim de destek verdi. 6 bin lirayla sınıfa kalorifer sistemi döşendi. Sınıf artık sıcacık. Deliduman 'Sert kış koşularından dolayı sınıfımız ısınmıyordu. Okulumuzun kalorifer yakıtını Karlıova Milli Eğitim Müdürlüğü temin ediyor' dedi.

    Kaynak: DHA





    Bu öğretmen ayakta alkışlanır... Yorumları