Trakya Üniversitesi personel alacak   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-04-2013 (12:25)   Son Mesaj: 01-04-2013 (12:25)    Cevap: 0    Gösterim: 334  

    01-04-2013

    Trakya Üniversitesi personel alacak

    Trakya Üniversitesi personel alacak
    Trakya Üniversitesi personel alacak

    Trakya Üniversitesi (TÜ) çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 3 profesör, 16 doçent ve 16 yardımcı doçent alacak.

    Trakya Üniversitesi (TÜ) çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 3 profesör, 16 doçent ve 16 yardımcı doçent alacak. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Edebiyat, Mühendislik ve Tıp fakültelerine birer profesöre ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

    Eczacılık, Fen, Edebiyat ile İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerine 2'şer, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na 1 ve Tıp Fakültesi'nde de 7 doçentin görevlendirileceği ifade edilen açıklamada, Balkan Araştırmaları Enstitüsü, Eczacılık, Tıp Fakültesi ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na birer, İlahiyat Fakültesi'ne 10, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde de 2 yardımcı doçentin istihdam edileceği bildirildi.

    Açıklamada, adayların istenen belgelerle 16 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na başvurması gerektiği kaydedildi.

    Kaynak: AA





    Trakya Üniversitesi personel alacak Yorumları