Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 12-23-2012 (12:27)   Son Mesaj: 12-23-2012 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    12-23-2012

    Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin

    Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin
    Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin

    Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okullardaki kıyafet düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulunarak Dinçer, "Ben şimdiden okul yöneticilerimizden, çocukları serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim'' dedi.

    Milli EÄŸitim Bakanı Ömer Dinçer, okullardaki kıyafet düzenlemesine iliÅŸkin açıklamalarda bulunarak Dinçer, "Ben ÅŸimdiden okul yöneticilerimizden, çocukları serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim'' dedi. Milli EÄŸitim Bakanı Ömer Dinçer, okullardaki kıyafet düzenlemesine iliÅŸkin yönetmeliÄŸin önümüzdeki Eylül ayında uygulamaya girmiÅŸ olacağını söyledi.Â*Dinçer, "Ben ÅŸimdiden okul yöneticilerimizden, çocukları serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim'' dedi.

    Amasya'da temel atma ve açılış törenlerine katılan Dinçer, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

    Bakan Ömer Dinçer'e, gündeme ilişkin konular da soruldu. Dinçer, bir soru üzerine okullardaki serbest kıyafet uygulamasının Eylül ayında başlayacağını hatırlattı.

    "Yöneticilere 'Serbest Kıyafetle Gelenleri Geri Çevirmeyin' Dedim"

    Dinçer,Â*''Önümüzdeki Eylül ayında okullar açıldığı andan itibaren yönetmelik uygulamaya girmiÅŸ olacak. Ama belki hatırlarsanız ben ÅŸimdiden okul yöneticilerimize, ÅŸayet çocuklar serbest kıyafetlerle gelirlerse geri çevirmemelerini rica ettim. Daha da önemlisi okul yöneticilerimiz belki bir program çerçevesinde haftanın belirli günlerinde serbest kıyafetler uygulaması yaparak çocuklarımızı bu uygulamaya alıştırabilirler'' dedi.

    Bakan Ömer Dinçer, Amasya Belediyesi ve Amasya Müzesi'ni de ziyaret etti.Â*Belediye BaÅŸkanı Cafer Özdemir ziyaret anısına Dinçer'e bir tablo hediye etti.

    Cuma namazını Beyazıt Camii'nde kılan Dinçer'in bir sonraki durağı tarihi Çilehane Camii oldu.

    Çilehaneler hakkında bilgi alan Dinçer, çevrede oturan vatandaÅŸlarla da sohbet etti. Â*Ömer Dinçer, daha sonra Anadolu SaÄŸlık Meslek Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

    16 derslikli lise binasının temeline ilk harç, coşkuyla konuldu.





    Dinçer: Serbest kıyafetle geleni çevirmeyin Yorumları