Öğrenciler kitap okuma saatini seviyor   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 12-14-2012 (12:29)   Son Mesaj: 12-14-2012 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 420  

    12-14-2012

    Öğrenciler kitap okuma saatini seviyor

    Öğrenciler kitap okuma saatini seviyor
    Öğrenciler kitap okuma saatini seviyor

    Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, okuma saatini çok seviyor

    Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, okuma saatini çok seviyor Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri, Halkla İlişkilere Giriş ve İletişime Giriş derslerinden önce sınıfta "Kitap Okuma Saati" düzenleniyor.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Halkla ilişkiler Tanıtım Bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr Nilgün Kök, "Okuma saati, öğrencilerin okuma alışkanlıkları kazanmasında çok etkili bir yöntem. Ayrıca öğrencilerin genel kültürlerini arttırması, kitap okuma alışkanlığını kazanmalarını açısından da önemli. Her öğrencimize defter dağıtarak, okunan kitaplardan cümlelerin deftere aktarılması ile birlikte düşünme, algılama ve metin yazma becerilerinin artmasını amaçlıyoruz. Bu şekilde çok yönlü insanlar olmalarını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

    Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Fatma Baydar, arkadaşları ile birlikte okuma saatini çok önemsediklerini, hatta bunun kimi zaman bir yarış şeklini aldığını söyledi.

    Kaynak: İHA





    Öğrenciler kitap okuma saatini seviyor Yorumları