Ä°TÃœ sizinle tasarlıyor   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 12-13-2012 (12:27)   Son Mesaj: 12-13-2012 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 400  

    12-13-2012

    İTÜ sizinle tasarlıyor

    İTÜ sizinle tasarlıyor
    İTÜ sizinle tasarlıyor

    Ar-Ge ve yenilikte öncü üniversite İTÜ, bir yeniliğe daha imza attı. İTÜ, web sitesi itu.edu.tr için kolları sıvadı.

    Ar-Ge ve yenilikte öncü üniversite Ä°TÃœ, bir yeniliÄŸe daha imza attı. Ä°TÃœ, web sitesi itu.edu.tr için kolları sıvadı. Â*"Fikrin bizim için deÄŸerli!" diyerek öğrencilerin, akademisyenlerin, idari yöneticilerin ve mezunların da katkılarıyla yeni bir arayüz oluÅŸturmak amacıyla "Sizinle Tasarlıyoruz" projesini baÅŸlattı.

    Projede fikir havuzunda ziyaretçilerin geri bildirimleriyle oluÅŸturulan bir platform yer alıyor. Â*

    sizinletasarliyoruz.itu.edu.tr platformundan kişiler fikirlerini göndererek, onları paylaşarak, yorumlar yaparak ve site tasarımı aşamasında etkinliklere katılarak İTÜ websitesinin mimarları oluyorlar. Kullanımı basit, erişimi kolay, kullanıcı dostu İTÜ web sitesi için tüm İTÜ ziyaretçileri katkıda bulunabiliyor.

    İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Userspots işbirliği içinde yürütülen projede kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik çalışmaları yanı sıra bu çalışmaların süreci sitede paylaşılacak. Böylece tasarım sürecine dahil olanlar ve neler yaşadıkları herkes tarafından görüntülelenebilecek.

    Yaklaşık bir ay sürecek olan çalışmalar aynı zamanda İTÜ'nün Facebook ve Twitter sayfalarından da takip edilebilecek. #sizinletasarliyoruz Twitter etiketiyle de fikirlerin toplanması sosyal medya tarafında da projenin yürütülmesini sağlayacak.

    sizinletasarliyoruz.itu.edu.tr

    Â*





    İTÜ sizinle tasarlıyor Yorumları