Coca-Cola Yulaflı İlkokuluna destek   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 12-11-2012 (13:29)   Son Mesaj: 12-11-2012 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    12-11-2012

    Coca-Cola Yulaflı İlkokuluna destek

    Coca-Cola Yulaflı İlkokuluna destek
    Coca-Cola Yulaflı İlkokuluna destek

    Coca-Cola Çorlu Fabrikası tarafından Çorlu'ya bağlı Yulaflı Köyü'nün ilkokulunda ihtiyaç olan düzenlemeler gerçekleştirildi. Okulun yenilenen öğretmenler odası ve kütüphanesi Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

    Coca-Cola Çorlu Fabrikası tarafından Çorlu'ya bağlı Yulaflı Köyü'nün ilkokulunda ihtiyaç olan düzenlemeler gerçekleştirildi. Okulun yenilenen öğretmenler odası ve kütüphanesi Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Yulaflı Köyü İlkokulu'nun Öğretmenler Odası ve Kütüphane onarımı Coca - Cola Çorlu Fabrikası tarafından, okul bahçesinde yer alan Atatürk Büstü ise hayırsever işadamı Fehim Gören tarafından yaptırıldı. Atatürk Büstü ve yenilenen okul bölümleri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın da katıldığı törenle açıldı.
    Yulaflı Köyü İlkokulu'nda düzenlenen törene Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın yanı sıra Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Coca - Cola Çorlu Fabrikası Müdürü Galip Göksel, İdari İşler Sorumlusu Ümral Ayhan, Kalite Güvence Şefi Fethi Arın, Üretim Mühendisi Savaş Alkan, firma çalışanları Hüseyin Yıldız, Hatice Abacıoğlu, Taner Erguvan, Metin Can ve Erhan Yurtsever ile okula Atatürk büstü kazandırılmasını sağlayan hayırsever işadamı Fehim Gören katıldılar.
    Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın seslendirilmesi ile başlayan törende bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, hayırsever işadamı ve Coca - Cola firmasına eğitime vermiş oldukları katkılardan ötürü teşekkür etti.
    Arzusunun Çorlu'ya yeni bir Endüstri Meslek Lisesi kazandırılması olduğun dile getiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: "Coca - Cola firmasının yaptığı bu yardım küçük gibi görünebilir ancak son derece önemli bir adım. Küçük gibi görünen önemli bir katkı. Bizim Coca - Cola'dan ve diğer firmalardan isteğimiz Çorlu'ya bir Endüstri Meslek Lisesi kazandırmalarıdır.Çünkü Çorlu ve çevresinde 500'den fazla fabrika var ve bu fabrikaların ara eleman ihtiyacı var" dedi.
    Konuşmanın ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Yulaflı Köyü İlkokulu'nun Atatürk büstünü yaptıran hayırsever işadamı Fehim Güner ve öğretmenler odası ile kütüphanenin yenilenmesini sağlayarak dolap, masa, sandalye, bilgisayar ve televizyon gibi eksiklerini tamamlayan Coca - Cola firması adına Çorlu Fabrikası Müdürü Galip Göksel'e günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.
    Plaket takdiminin ardından ise önce Atatürk büstünün açılışı sonrasında da yenilenen öğretmenler odasının açılışı gerçekleştirildi. Atatürk büstünün açılışı sırasında öğrencilere Atatürk'ü de soran Kaymakam Doğan, çocuklara Atatürk'ü neden seviyoruz sorusunu sordu. Öğrencilerin 'cumhuriyeti kurdu' yanıtı üzerine Kaymakam Doğan: "Atatürk Cumhuriyeti kurdu. Yurdumuzu düşmandan kurtararak bize armağan etti. Hepimiz Atatürk çocuğuyuz" dedi.
    Büst açılışının ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan beraberindeki protokol üyeleri ve öğrencilerle günün anısına fotoğraf da çektirdi.

    Kaynak: İHA





    Coca-Cola Yulaflı İlkokuluna destek Yorumları