Osmaniye'de eğitime hayırsever katkısı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 12-06-2012 (12:28)   Son Mesaj: 12-06-2012 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    12-06-2012

    Osmaniye'de eğitime hayırsever katkısı

    Osmaniye'de eğitime hayırsever katkısı
    Osmaniye'de eğitime hayırsever katkısı

    Osmaniye'de hayırsever katkısıyla yapılacak ortaokulun protokolü törenle imzalandı.

    Osmaniye'de hayırsever katkısıyla yapılacak ortaokulun protokolü törenle imzalandı. Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş tarafından Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yaptırılacak 24 derslikli ve 720 öğrenci kapasiteli ''Noksel Cumhuriyet Ortaokulu'' protokolü, firmanın İskenderun Fabrika Müdürü Sedat Uysal ve Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah tarafından imzalandı.

    Cerrah, Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda yapılan imza töreninde, firmanın aynı zamanda Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yatırım yapacağını kaydetti.

    Osmaniye'de eğitime katkıda bulunan tüm sanayicilere her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade eden Cerrah, 2009 yılı temmuz ayından bugüne kadar devlet ve hayırseverlerin katkılarıyla 56 okul yapıldığını bildirdi.

    Okul ve derslik sayısının artırılması için çalışmaların süreceğini ifade eden Cerrah, ''Önümüzdeki yıl da eğitim yatırımlarımız devam edecek ve derslik sayımız bini geçecek. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, eğitim hamlemiz devam ettiği sürece, Osmaniye eğitimde söz sahibi olan iller arasında yerini alacaktır'' dedi.

    Sedat Uysal ise çok özel ve gurur verici bir gün yaşadıklarını dile getirerek, ''Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyup yaşatacak yeni nesillerin yetişmesine vesile olacak bir okulun yapımına imza atmak bizleri çok heyecanlandırıyor. Gerek Osmaniye'ye gerek ülkemize hem tesis hem de okul projemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.

    Daha sonra, 24 derslikli 720 öğrenci kapasiteli ortaokul binasının yapımını içeren protokol imzalandı.

    Kaynak: AA





    Osmaniye'de eğitime hayırsever katkısı Yorumları