Uzaktan Eğitim Merkezi ilk sınavını başarı ile geçti   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 12-05-2012 (12:28)   Son Mesaj: 12-05-2012 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    12-05-2012

    Uzaktan Eğitim Merkezi ilk sınavını başarı ile geçti

    Uzaktan Eğitim Merkezi ilk sınavını başarı ile geçti
    Uzaktan Eğitim Merkezi ilk sınavını başarı ile geçti

    Amasya Üniversitesi, 2012-2013 akademik yılı için ön lisans programlarına aldığı Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencilerinin vize sınavlarını başarı ile tamamladı.

    Amasya Üniversitesi, 2012-2013 akademik yılı için ön lisans programlarına aldığı Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencilerinin vize sınavlarını başarı ile tamamladı. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Çakır yaptığı açıklamada, "Merkezimizin bu yıl uygulamaya başlamış olduğu çalışmalar pek çok yeniliği bünyesinde barındırmaktadır. Öğrencilerimize ders materyalleri haftalık olarak video, ses kaydı, PDF formatında yazılı materyal, örnek sorular olarak verilmesinin yanı sıra ayrıca çevrim içi ve çevrim dışı kurulan bloglar yardımıyla öğrencilerin sorularına her bir dersin akademik danışmanı tarafından cevaplar verilmektedir. Ayrıca her bir uzaktan eğitim programının uygulandığı meslek yüksekokullarımıza haftanın belirli günlerinde akademik ders danışmanları görevlendirilerek öğrencilerimize yüz yüze soru-cevap imkânı sağlanmaktadır. Zaman içerisinde programların içerikleri daha da zenginleştirilecektir.

    Merkezin hazırlamış olduğu eğitim materyallerini düzenli olarak kullanan öğrencilerimizin sınavlarda daha başarılı oldukları görülmektedir.
    Dolayısıyla, belirli zaman ve mekân kavramının olmadığı bu eğitim fırsatından tüm öğrencilerimizin önümüzdeki dönem daha iyi şekilde faydalanacaklarını ümit ediyoruz. Öğrencilerimizin sisteme yüklenen her bir içeriği düzenli olarak takip etmeleri ve sistem ile ilgili her türlü görüş ve önerilerini bizlerle paylaşmalarıyla, birlikte daha iyiyi nasıl yapabiliriz arayışında bizlere önemli ipuçları verecektir." dedi.

    Kaynak: CİHAN





    Uzaktan Eğitim Merkezi ilk sınavını başarı ile geçti Yorumları