Yokluktan okula gidemeyen minik okullu oldu   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 12-03-2012 (12:28)   Son Mesaj: 12-03-2012 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 345  

    12-03-2012

    Yokluktan okula gidemeyen minik okullu oldu

    Yokluktan okula gidemeyen minik okullu oldu
    Yokluktan okula gidemeyen minik okullu oldu

    Adana'da, Yavuzlar Mahallesinde babası ile birlikte yaşayan ancak imkansızlıklar yüzünden okula gidemeyen M.Ö. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın girişimiyle artık okullu oldu.

    Adana'da, Yavuzlar Mahallesinde babası ile birlikte yaşayan ancak imkansızlıklar yüzünden okula gidemeyen M.Ö. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın girişimiyle artık okullu oldu. Okul forması yeni okul çantasıyla okula gideceği ilk gün Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı babasıyla ziyaret eden M.Ö. okula başladığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Okuma yazmayı evde babasının yardımıyla öğrenen M.Ö. okuyup polis olmak istediğini belirtti. Ailenin yanan evleri ise Başkan Çelikcan'nın talimatıyla Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılacak.

    Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede ihtiyacı olan insanlara ulaşmaya ve onların sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için çalıştıklarını belirterek, "Çocuklarımız bizim için en değerli varlıklarımızdır. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve hayata hazırlamak bizim önceliğimizdir. Çünkü onlar bizim geleceğimizin teminatıdır" şeklinde konuştu.

    Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden baba Coşkun Özkahya, çocuğunun okula başlamasına çok sevindiğini belirtti. Okuma yazmayı evde öğrenen oğlunun artık güvenli ellerde olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Özkahya, "Ben dikiş makinası tamircisiyim. Oğlum yanımda kaldığı için işe çıkamıyordum. Üstelik evimiz de yandığı için onların tamiri ve evin bakımı ile uğraşıyordum. Artık gönül rahatlığı ile işe çıkıp evimin nafakasını çıkartabileceğim. Başkanımız Mahmut Çelikcan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Kaynak: İHA





    Yokluktan okula gidemeyen minik okullu oldu Yorumları