Gazze'deki kardeÅŸleri için küpesini bağışladı   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 12-03-2012 (12:26)   Son Mesaj: 12-03-2012 (12:26)    Cevap: 0    Gösterim: 308  

    12-03-2012

    Gazze'deki kardeşleri için küpesini bağışladı

    Gazze'deki kardeşleri için küpesini bağışladı
    Gazze'deki kardeşleri için küpesini bağışladı

    Konya'da bir özel okul zor günler geçiren Filistinlilere destek olmak için düzenlediği yardım kampanyasında bir lise öğrencisinin küpesini bağışlaması herkesi duygulandırdı.

    Konya'da bir özel okul zor günler geçiren Filistinlilere destek olmak için düzenlediği yardım kampanyasında bir lise öğrencisinin küpesini bağışlaması herkesi duygulandırdı. İnsani Yardım Vakfı'nın çağrısıyla Özel Enderun Liseleri de en zor günleri yaşayan Filistinlilere destek olmak için bir hafta boyunca çeşitli yardım kampanyaları düzenlediler.

    Öğrenciler, sınıflarda çeşitli bilgilendirmeler yaparak kampanyaya ellerinden gelen gayreti gösterdiler.

    Kampanya kapsamında bütün sınıflara yardım kutuları konuldu. Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki çocuklar için bağışladılar.

    4 GÃœNDE 4 MÄ°LYAR

    4 gün süre kampanyada dört milyar toplanılırken kutuların içinden çıkan bir küpe herkesi duygulandırdı.Â*

    Özel Enderun Liseleri Okul Müdürü İlhan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Aralık ayında 'infak' değerimizi öğrencilerimizin benimsediğini bu kampanyamızla anladım. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve yardımsever öğrencilerimize teşekkür eder, yardımların Allah katında muhakkak karşılığının alınacağını belirtmek isterim. Ben bu kampanyalara duyarsız kalmayan tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

    Yardım kampanyasından sorumlu Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Mehmet Ali Öztürk, "İnsanların hala, özellikle küçük çocukların minik yürekleriyle ne kadar sağlam bir inanca sahip olduklarını gördüm. Bu Osmanlı ve Kurtuluş Savaşı ruhudur. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yardımların artarak devam etmesi için yüce Rabbime dua ediyorum" diye konuştu.

    Yardımlar, Ä°HH-AYDER yönetim kurulu baÅŸkanıÂ*Hidayet Yılmaz'a küçük bir törenle teslim edildi.

    Kaynak: Haber7





    Gazze'deki kardeşleri için küpesini bağışladı Yorumları