Gökyüzü Koleji'nden yetenek araÅŸtırma merkezi   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 11-30-2012 (13:26)   Son Mesaj: 11-30-2012 (13:26)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    11-30-2012

    Gökyüzü Koleji'nden yetenek araştırma merkezi

    Gökyüzü Koleji'nden yetenek araştırma merkezi
    Gökyüzü Koleji'nden yetenek araştırma merkezi

    Ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Gökyüzü Koleji, çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışını Yetenek Araştırma Merkezi ile taçlandırdı.

    Ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Gökyüzü Koleji, çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışını Yetenek Araştırma Merkezi ile taçlandırdı. Eğitim sektöründe 15 yıllık başarılı bir geçmişe sahip Gökyüzü Koleji Yetenek Araştırma Merkezini açtı.
    Açılış konuÅŸmasında, Yetenek AraÅŸtırma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Esra Betül Ergül;Â* her çocuÄŸun bir yeteneÄŸinin olduÄŸunu, yeteneklerin bilimsel verilerle doÄŸru tespit edilmesi gerektiÄŸini, çocuÄŸun mutluluÄŸu ve meslek seçiminde yeteneÄŸini tanımasının çok önemli olduÄŸunu, yeteneklerin keÅŸfi ve ortak bir deÄŸere dönüştürülmesi yeni yüzyılın ihtiyaç duyduÄŸu insan gücünü oluÅŸturacak en önemli unsur olduÄŸunu söyledi.

    Yetenek Araştırma Merkezi'nin açılış programında, Gökyüzü Koleji eğitimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baki Kesik, Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Leman Güngör Aksoy, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aykut Açkalmaz, çocuk ve yetenek konusunda açılışa gelenlerin zevkle izlediği birer sunum yaptılar.

    Kapanış konuşmasında ise Gökyüzü Koleji kurucu Genel Müdür Dr. Hüseyin Emin Öztürk; ?Ünlü şairimiz Sezai Karakoç'un dediği gibi her çocuk dünyaya bir mesaj ile gelir, biz eğitimciler, çocuğun getirdiği bu mesajı anlamaya çalışmalı ve onları bu doğrultuda eğitmeliyiz, bunun şifreleri de yeteneklerde gizlidir? dedi.
    Açılışa çok sayıda davetlinin katıldığı program, Gökyüzü Koleji öğrencilerinin değişik alanlarda yeteneklerinin sergilendiği gösteriler ile sona erdi.







    Gökyüzü Koleji'nden yetenek araştırma merkezi Yorumları