Ä°stanbul'daki Sivaslılardan eÄŸitime tam destek   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 11-26-2012 (12:27)   Son Mesaj: 11-26-2012 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 349  

    11-26-2012

    İstanbul'daki Sivaslılardan eğitime tam destek

    İstanbul'daki Sivaslılardan eğitime tam destek
    İstanbul'daki Sivaslılardan eğitime tam destek

    İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nce yürütülen "İstanbul'dan Sivas'a Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı.

    İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nce yürütülen "İstanbul'dan Sivas'a Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı. Mehmetçik İlkokulu'nda düzenlenen oyuncak dağıtım programında konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, bu anlamlı projenin bir işaret fişeği olduğunu söyledi.

    EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK

    Projenin, geleceğin teminatı çocuklar için ışık niteliğinde olduğunu ifade eden Boyraz, İstanbul'daki Sivaslılar'ın bundan sonraki süreçte de böyle projeler yürüteceğini belirtti. Boyraz, bu tür çalışmaları destekleyeceğini aktardı.

    Boyraz, bir ülkenin kalkınması ve insanlığın huzur bulması için eÄŸitimin vazgeçilemez unsur olduÄŸunu söyledi. Ãœlkedeki sorunların çözülmesi için eÄŸitime çok daha fazla önem verilmesi gerektiÄŸini vurgulayan Boyraz, herkesin desteÄŸine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.Â*

    Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de eğitimin her işin temeli olduğunu belirterek, derneklerin eğitime önem vermesi gerektiğini söyledi. Ürgüp, eğitime yönelik desteklerin artarak devam ettiğini ifade etti.

    İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise sivil toplum örgütlerinin eğitime yönelik projelerinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

    Dernek başkanı Salim Çetinkaya da tüm öğrencilerin sorunların gidermeyi amaçladıklarını belirterek, projeye destek verenlere teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından 61 anaokulu öğrencisine oyuncak dağıtıldı. Proje kapsamında, maddi durumu iyi olmayan 2 bin 750 öğrenciye kazak, mont ve ayakkabı yardımı yapıldığı, 500'e yakın anaokulu öğrencisine de oyuncak dağıtıldığı belirtildi.





    İstanbul'daki Sivaslılardan eğitime tam destek Yorumları