24 Kasım'da öğretmenler için dua   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 11-24-2012 (12:28)   Son Mesaj: 11-24-2012 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 366  

    11-24-2012

    24 Kasım'da öğretmenler için dua

    24 Kasım'da öğretmenler için dua
    24 Kasım'da öğretmenler için dua

    24 Kasım Öğretmenler Günü için Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler düzenlendi. Ancak öğretmenler için bugüne kadar dua yapıldığı bilinmiyordu. Öğretmenlerle ilgili duayıı Ülke TV'den İlker Uykal yaptı.

    24 Kasım Öğretmenler Günü için Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler düzenlendi. Ancak öğretmenler için bugüne kadar dua yapıldığı bilinmiyordu. Öğretmenlerle ilgili duayıı Ãœlke TV'den Ä°lker Uykal yaptı. Â*Ä°ÅŸte ironik Öğretmen Duası...

    Öğretmen duası

    Amin...

    Allahım sen 9'un 1'indeki öğretmenin kariyer basamaklarını tez zamanda tırmanmasını 1'in 4'üne kazasız belasız yükselmesini nasip eyle.

    Atananların şevkini artır, "Ohh memuriyete kapağı attım, yata yata emekli olurum düşüncesini akıllarına getirme, rehavetten bizi uzak tut yarabbi.

    Ey Yüce Mevlam... Yıl boyu KPSS'ye çalışan, dershanelere para döken, 85 alıp atanamayan öğretmenin ümidini diri tut. Onlar da tevekkülü elden bırakmasın yarabbi.

    Üniversite okuyup üstüne sınavı kazanan, bir de 'stajyerliğim kalksın' diye okulda yapılmadık iş bırakmayan öğretmenin maaşının, lise mezunu memurdan yüksek olmasına yardım et yarabbi.

    Özlük haklarımızın kaybına müsaade etme. "Öğretmen milleti değil misiniz zaten 3 ay yatıyorsunuz" diyenlerin dillerine merhametinden nasip et yarabbi.

    Tinercisi, hapçısını, gaspçısını bizden uzak tut. Okul çıkışlarında bıçaklısından, serserisinden bizi koru Allahım.

    "Benim çocuğum aslında çalışkan da dersi senin yüzünden anlamıyor" diyen duyarsız veliden, okul basıp öğretmen döven şuursuz öğrenci abisinden sana sığındık.

    Bizim okullarımızı da AB standartlarına ulaştır. 25 kişilik sınıflarda derse girmemize yardım et.

    Tahtaya yazı yazarken konuşan, arkamızı dönüp kim konuşuyor dediğimizde "Valla biz değiliz yan sınıftan ses geldi" diyen afacan öğrenciden, tek başınayken saygıda kusur etmeyen ama sınıfa girdiğinde içindeki pokemonu dışarı çıkaran acayip öğrenciden, "söz almadan konuşma evladım" dediğinde 'ama hocam insanlar konuşa konuşa...' diyerek sınfın dengesini bozan çok bilmiş öğrenciden sana sığınıyoruz.

    Allahım şu öğretmenler gününde duamızı kabul eyle yarabbi.

    Amin





    24 Kasım'da öğretmenler için dua Yorumları