Dar gelirliye özel ana okulu   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-17-2012 (10:18)   Son Mesaj: 11-17-2012 (10:18)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    11-17-2012

    Dar gelirliye özel ana okulu

    Dar gelirliye özel ana okulu
    Dar gelirliye özel ana okulu

    Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanılan proje ile Erzurum'da, dar gelirli ailelerin çocuklarına özel ana sınıflarında eğitim veriliyor.

    Sosyal Destek Programı kapsamında hazırlanılan proje ile Erzurum'da, dar gelirli ailelerin çocuklarına özel ana sınıflarında eğitim veriliyor. Erzurum'da ‘Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi' projesi ile yaptırılan ana sınıflarında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim veriliyor. Palandöken Kaymakamlığı'nın hazırladığı proje ile, Maksut Mahallesi'ndeki çocuklara modern şartlarda eğitim verilirken, eğitime kazandırılıp okul öncesi eğitimden yararlanmaları sağlanıyor.

    Yaklaşık 76 bin liraya mal olan 100 kişi kapasiteli 3 sınıfta, dar gelirli ailelerin çocukları modern bir şekilde eğitim alıyor. Mutfak, oyun alanları, yangın giriş çıkışı ve idari odalarının bulunduğu okullar, özel okulları aratmıyor. Ayrıca ana okullarında öğrencilerin öğlen yemekleri de karşılanıyor.





    Dar gelirliye özel ana okulu Yorumları