ErdoÄŸan asıl müjdeyi öğretmen adaylarına verdi   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 11-05-2012 (01:00)   Son Mesaj: 11-05-2012 (01:00)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    11-05-2012

    Erdoğan asıl müjdeyi öğretmen adaylarına verdi

    Erdoğan asıl müjdeyi öğretmen adaylarına verdi
    Erdoğan asıl müjdeyi öğretmen adaylarına verdi

    Erdoğan: Atanamayan öğretmen kalmayacak... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi.

    ErdoÄŸan: Atanamayan öğretmen kalmayacak... BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'dan atama bekleyen öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi. BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan,Â*Kızılcahamam'da gerçekleÅŸtirilen AK Parti 19. Ä°stiÅŸare ve DeÄŸerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuÅŸmada, öğretmen atamalarına yönelik eleÅŸtirilere cevap verdi.

    EÄŸitimde yeni bir dönem baÅŸlattıklarını dile getiren ErdoÄŸan bütçede eÄŸitime verilen payı 7.5 milyardan 39 milyara çıkarttık, dedi. ErdoÄŸan'ın öğretmen adaylarına da bir müjdesi vardı.Â*

    Herkesin eğitim imkanlarından faydalanması için gereken tedbirleri aldıkları ifade eden Erdoğan, "10 yılda 358 bin öğretmen atayarak, özlük haklarını iyileştirerek bu alandaki sorunları büyük ölçüde çözdük. Zaman zaman bazı TV'lerde 'ben öğretmen oldum, atanmıyorum' şeklinde hareket edenler var. Herkes öğretmen olabilir, ama herkesin atanabilmesi için devletin bütçe noktasındaki durumu ve kamu planlamasının buna müsaade etmesi lazım. Biz devlet yönetiyoruz. Bundan önceki iktidarlara bu hesap sorulabildi mi? Bizim yaptıklarımıza bakılınca geçmiş dönemlerden mukayese edilemeyecek derecede fazla. Biz bunu sıfırlayacağız, öğretmen ataması sıkıntılarını gidereceğiz. Bu bir plandır ve neticelendireceğiz." şeklinde konuştu.

    Başbakan: Tek dil değil, tek devlet! AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda 'tek dil' söylemine açıklık getirdi.

    Başbakan Erdoğan: Boşuna beklemesinler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

    Erdoğan: Terörist başı akrabalarıyla görüşebilir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki Ak Parti kampında cezaevlerindeki açlık grevlerine değindi. Erdoğan, terörist başının akrabalarıyla görüşmesini kendilerinin engellemediğini söyledi.





    Erdoğan asıl müjdeyi öğretmen adaylarına verdi Yorumları