Mevlana Üniversitesi'nden 40 milyon liralık ihale   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 11-05-2012 (00:03)   Son Mesaj: 11-05-2012 (00:03)    Cevap: 0    Gösterim: 390  

    11-05-2012

    Mevlana Üniversitesi'nden 40 milyon liralık ihale

    Mevlana Üniversitesi'nden 40 milyon liralık ihale
    Mevlana Üniversitesi'nden 40 milyon liralık ihale

    Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni binasının kaba işleri yüzde 80 oranında tamamlanırken, üniversite yönetimi inşaatın 'ince inşaat, elektrik ve mekanik işleri' için ihale sürecini başlattı.

    Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni binasının kaba işleri yüzde 80 oranında tamamlanırken, üniversite yönetimi inşaatın 'ince inşaat, elektrik ve mekanik işleri' için ihale sürecini başlattı. Ekim ayının son haftasında başlayan ihaleye teklif verme süresi 15 Kasım'da sona erecek.

    Konya'nın iki vakıf üniversitesinden biri olan Mevlana Üniversitesi'nin geçen yıl eğitim öğretime başlayan tıp fakültesi için yaptırılan hastane binasının kaba inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. Mevlana Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Yaşar Gül, tıp fakültesi hastanesi inşaatının ince işlerinin de ihaleyle yaptırılacağını açıkladı.

    Binanın ince inşai işleri, elektrik işleri ve mekanik işleri için yapılacak ihalenin teklif verme süresinin ekim ayının son haftasında başladığını söyleyen Mehmet Yaşar Gül, teklif verme süresinin 15 kasım'da sona ereceğini belirtti. Gül, "İhaleye katılmak isteyen inşaat firmaları ihale dosyalarını Mevlana Üniversitesi Mali İşler ve Satınalma Daire Başkanlığı'ndan alabilmektedir. İsteyen firmalar muhammen bedeli 40 milyon TL civarında olan işlerin tamamı için, isteyen firmalarsa her iş için ayrı ayrı teklif verebilecek." şeklinde konuştu.

    Mehmet Yaşar Gül'ün verdiği bilgilere göre, inşaatı 2011 yılı sonunda başlayan Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi binası, 29 Ekim 2013 tarihinde tamamlanmış olacak. Kaba inşaatı planlandığı şekilde tamamlanan tıp fakültesi hastanesi binasının ince işleri için açılan ihalede şu ana kadar 11 firma şartname alarak teklif verdi.

    İhaleye daha çok sayıda inşaat firmasının girmesini beklediklerini ifade eden Mehmet Yaşar Gül, sözkonusu ince işler, ihale şartnamesi ve teklif verme konusundaki ayrıntılı bilgilerin www.mevlana.edu.tr adlı internet sitesiyle Mevlana Üniversitesi Mali İşler ve Satınalma Daire Başkanlığından edinilebileceğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: CİHAN





    Mevlana Üniversitesi'nden 40 milyon liralık ihale Yorumları