KPSS sonuçları açıklandı / TIKLA SONUCU ÖĞREN   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 10-24-2012 (17:11)   Son Mesaj: 10-24-2012 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 312  

    10-24-2012

    KPSS sonuçları açıklandı / TIKLA SONUCU ÖĞREN

    KPSS sonuçları açıklandı / TIKLA SONUCU ÖĞREN
    KPSS sonuçları açıklandı / TIKLA SONUCU ÖĞREN

    22 Eylül ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen 2012-KPSS-Ortaöğretim ve Önlisans sonuçları ÖSYM'nin sitesinde duyuruldu. Memur adaylarına ÖSYM'den de uyarı var.

    22 Eylül ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleÅŸtirilen 2012-KPSS-Ortaöğretim ve Önlisans sonuçları ÖSYM'nin sitesinde duyuruldu. Memur adaylarına ÖSYM'den de uyarı var. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.trÂ* internet adresinden açıklanmaya baÅŸladı.

    Adaylar, sınav sonuçlarını kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

    Sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

    SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN

    Â*TIKLAYIN >>>>>


    Bayramda hava nasıl olacak? / Haritalı Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Resmi tatil 6 gün olarak belirlenirken, bir çok vatandaş bu süreye tatil planlıyor. Peki planlara gölge düşmemesi açısından bayramda hava nasıl olacak. İşte cevabı...

    AK Partili Dindar: Kürtler ayrı devlet istemiyor AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Türkiye'de yaşayan Kürtlerin, Türklerle ayrılmaz bir bütün olduğunu ve ayrı bir devlet istemediğini açık bir şekilde ifade etti.

    İl il Kurban bayramı namazı saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı 25 Ekim 2012 Kurban Bayramı namaz saatlerini açıkladı. İşte Başkanlığın verilerine göre Kurban Bayramı Namazı saatleri...

    Bayram namazının kılınışı nasıldır? Bayram namazları yılda iki kere kılındığı için kılınış şekli unutulabiliyor. İşte unutanlar ve bilgilerini tazelemek isteyenler için bayram namazı nasıl kılınır...

    Zekeriya Beyaz: Ayakkabıdan da kurban olur Bir televizyon programına telefonla bağlanan Zekeriya Beyaz'ın ?Ayakkabıdan da kurban olur? çıkışı tartışmalara neden oldu.

    THY, Mehmetçiği bedava uçuracak THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Milli Savunma Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri Mehmetçik'in ücretsiz taşınması projesi hakkında bilgi verdi. THY, Askeri taşıma işini tamamen ücretsiz yapacak. TAV da asker yolculardan alan ücreti almayacak.

    Meteorolojiden 7 il için acil uyarı Tekirdağ ve Çanakkale'de etkili olan yağışlara karşı Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlar uyarıldı.





    KPSS sonuçları açıklandı / TIKLA SONUCU ÖĞREN Yorumları