AÖF bürosu önünde kayıt kuyruğu   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 10-16-2012 (05:02)   Son Mesaj: 10-16-2012 (05:02)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    10-16-2012

    AÖF bürosu önünde kayıt kuyruğu

    AÖF bürosu önünde kayıt kuyruğu
    AÖF bürosu önünde kayıt kuyruğu

    Tekirdağ'da Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıtlarını yaptırmak ve yenilemek isteyenler, öğrenci kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

    Tekirdağ'da Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıtlarını yaptırmak ve yenilemek isteyenler, öğrenci kayıt bürosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Tekirdağ'da AÖF bürosu önünde kayıt yenilemek ve kayıt yaptırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. 300 metrelik kuyruğa giren adayların bazılarına sıra gelmeden mesai bitti. Son kayıt tarihi 16 Ekim 2012 tarihinden itibaren kayıt yaptırmak isteyen ve açık öğretim kayıtlarını yenilemek isteyen adaylar Tekirdağ AÖF bürosu önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. 3 kişinin görev yaptığı büroda bekleyen bazı adaylara sıra gelmeden mesai bitti.

    Beklemekten sıkılan bazı adaylar güneşten korunmak için ellerindeki kayıt belgelerini başlarına tuttu. Kayıt yaptırmak isteyen bazı öğrenciler ise gazete ve kitap okumayı tercih etti. Bazı adaylar ise işlemlerin yavaş olmasına tepki gösterdi.

    Sabahtan beri sıra beklediğini ifade eden bir bayan öğrenci, "Sabah 8'den beri sıra bekliyorum. Sıradan çıkıp hastanede göz muayenesi oldu. Hala sıra gelmemiş. Resmen rezalet" dedi.
    Sıranın kendilerine gelmesini beklediklerini ifade eden bir başka öğrenci ise, "Artık hastanede bile insanlar bu kadar sıra beklemiyor. Açık öğretim büroları ilçelerde de olsa bu sıkıntı yaşanmaz. Biz ilçeden geldik sabahtan beri kuyruk bekliyoruz" dedi.

    2 gündür sıra beklediğini ifade eden Fatih Yandal isimli öğrenci, "Dün bekledik sıra gelmedi. Bugün 4 saatte 15 metre ilerleyebildik. Bir türlü sıra gelmiyor. Yarın düğünüm var düğün hazırlıklarını bırakıp buraya kayıt olmaya geldik" dedi.

    Kaynak: İHA





    AÖF bürosu önünde kayıt kuyruğu Yorumları