Ülke geneline hizmet edecek eğitim projesi   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 10-08-2012 (06:48)   Son Mesaj: 10-08-2012 (06:48)    Cevap: 0    Gösterim: 348  

    10-08-2012

    Ülke geneline hizmet edecek eğitim projesi

    Ülke geneline hizmet edecek eğitim projesi
    Ülke geneline hizmet edecek eğitim projesi

    ‘Okullar Hayat Olsun' projesi, pilot il olarak belirlenen Konya'da başladı. Kentte 300'e yakın okul ve halk eğitim merkezinde 30 bin kursiyer eğitim aldı.

    ‘Okullar Hayat Olsun' projesi, pilot il olarak belirlenen Konya'da başladı. Kentte 300'e yakın okul ve halk eğitim merkezinde 30 bin kursiyer eğitim aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atılan adımlarla hayata geçen ‘Okullar Hayat Olsun' projesi, pilot il olarak Konya'da başladı. Çok amaçlı olan proje kapsamında merkezi ve yerel yönetimlerin kaynak ve imkanlarının, işbirliği içinde halkın hizmetine sunulması amaçlanıyor. Türkiye'de bulunan 42 bin okulun, mesleki, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yapılacağı alan olması hedefleniyor.

    Proje, hem insanımıza yatırım yapmak, hem de ülkemizin eğitim kalitesini iyileştirmek adına önem içeriyor. Bu kapsamda okullarımızın fiziki kalitesini iyileştirmek, hem okulumuza, hem topluma hem de ülkemize hizmet edecek bir proje olarak ortaya çıkıyor.

    Öte yandan Konya kent merkezinde 300'e yakın eğitim merkezinde 30 bine yakın kursiyer okullarda eğitim aldı. Proje kapsamında tüm okullar, sadece öğrencilerin eğitildiği zamanla değil; cumartesi, pazar, akşam sürekli, gün boyu, hayat boyu eğitime devam edecek. Okul binaları, salonları ve bahçeleri boş durduğu zamanlarda, mahallenin ve çevrenin hizmetine verilecek.





    Ülke geneline hizmet edecek eğitim projesi Yorumları