İSMEK, branş yelpazesini daha da genişletti   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 09-21-2012 (02:22)   Son Mesaj: 09-21-2012 (02:22)    Cevap: 0    Gösterim: 560  

    09-21-2012

    İSMEK, branş yelpazesini daha da genişletti

    İSMEK, branş yelpazesini daha da genişletti
    İSMEK, branş yelpazesini daha da genişletti

    İSMEK, 228 Kurs merkezinde 218 branşta verilen ücretsiz eğitimlerine yoğun ilgi sürmektedir. Temel hedefi İstanbul halkına en kaliteli eğitimi sunmak olan İSMEK, branş yelpazesine bu yılda yenilerini ekledi.

    İSMEK, 228 Kurs merkezinde 218 branşta verilen ücretsiz eğitimlerine yoğun ilgi sürmektedir. Temel hedefi İstanbul halkına en kaliteli eğitimi sunmak olan İSMEK, branş yelpazesine bu yılda yenilerini ekledi. Fatih Kocamustafapaşa Kurs merkezinde birçok alanda verilen eğitimlere yeni branşlar katıldı.

    Bilgisayarın ana başlıklarını öğrenerek, elektronik posta yönetim programlarını kullanabilme yeterlilikleri kazandırmayı sağlamak amacı ile ''İnternet ve e-posta yönetimi'' branşı, F klavyede on parmak ile yazı ve dilekçeleri hızlı ve yanlışsız yazma becerisine sahip nitelikli kişiler yetiştirmek için ''Hızlı klavye kullanımı'',bilinçli hamile kalmak ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için dikkat edilmesi gereken kurallar, evde yeni doğan bebek bakımı ile ilgili bilinmesi gerekenleri bireylere öğretilmeyi amaçlayan ''Bilinçli Hamilelik ve Bebek Bakımı'' branşı, ergen ve ergen gelişimi, ergen ve iletişim, benlik gelişimi, ergen ve anne baba anlaşmazlıkları vb. konu başlıklarının ele alındığı Aile Eğitim Kurs Programı kursları İstanbul halkından yoğun ilgi görmektedir.

    İSMEK iş kurmak isteyen girişimcilere de büyük fırsat sunmaktadır. Küçük ve Orta işletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile işbirliği kapsamında geçtiğimiz yıl, girişimcilere "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" veren İSMEK, kursiyerlerine bu yıl da girişimci olma imkânı sağlıyor. İSMEK' te 70 saatlik eğitimi tamamlayarak sertifika alan girişimci adaylarına, projesi onaylandıktan sonra KOSGEB tarafından 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecektir.

    Ayrıntılı bilgi için http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs_icerik.asp?KursMerkezi=66 adresine bakabilirsiniz





    İSMEK, branş yelpazesini daha da genişletti Yorumları