Eğitim ve teknoloji İhlas Koleji´nde bulunuyor   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 04-27-2012 (10:52)   Son Mesaj: 04-27-2012 (10:52)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    04-27-2012

    Eğitim ve teknoloji İhlas Koleji´nde bulunuyor

    Eğitim ve teknoloji İhlas Koleji´nde bulunuyor
    Eğitim ve teknoloji İhlas Koleji´nde bulunuyor

    Uluslararası Eğitim ve Teknoloji Konferansı 28 Nisan’da İhlas Koleji’nde yapılacak.

    Eğitimde yaptığı teknolojik yatırımlarla yurtiçinde ve yurtdışında büyük ilgi toplayan İhlas Koleji çok önemli bir organizasyona imza atıyor.

    "Eğitimde Üçüncü Boyut" konulu Uluslararası Eğitim ve Teknoloji Konferansı 28 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu"nda yapılacak.

    İhlas Eğitim Kurumları ve Texas Instruments işbirliği ile gerçekleştirilecek olan konferansa dünyanın 14 ülkesinden konuşmacı ve misafirler katılacak.

    Eğitimde kullanılan içerik ve cihaz üreticilerinin de yer alacağı konferansta bu materyaller katılımcılar tarafından bizzat denenebilecek.

    Konferansta ayrıca 3D"nin eğitimdeki kullanımı konusunda ilk bilimsel çalışma olan ve başkanlığını Prof. Anne Bamford"un üstlendiği LIFE (Learning in Future Education) projesinin sonuçları paylaşılacak. LIFE projesinde 3D"nin eğitime olan katkılarının belirlenmesi için 8 ülkede değişik okullarda çalışmalar yapılmıştı. Bu çalışmalardan elde edilen veriler daha önce 2011 ve 2012 yıllarında Londra"da düzenlenen "Londra BETT Konferansı"nda dünya ile paylaşılmıştı.

    Konferansta bu verilerin paylaşılmasının yanı sıra önemli firmaların temsilcileri de 3D ile eğitim konusunda çarpıcı konuşmalar yapacaklar.

    Koç: "İhlas Koleji eğitim teknolojileri konusunda araştırmacı ve yatırımcı bir kimliğe sahiptir."

    Türkiye"de bir ilki gerçekleştirecekleri için heyecanlı olduklarını söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, bu konferansta dünyanın en büyük teknoloji firmalarının bir araya geleceğini ifade etti. İhlas Koleji"nin eğitim teknolojileri konusunda araştırmacı ve yatırımcı bir kimliğe sahip olduğuna değinen Koç, dünyanın önde gelen firmaları ile iletişim halinde olduklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı. Türkiye"nin tanıtımı açısından konferansın önemini vurgulayan Koç, Türkiye"de eğitim teknolojileri konusunda atılım yapmak isteyen herkesi konferansa beklediklerini söyledi.




    Eğitim ve teknoloji İhlas Koleji´nde bulunuyor Yorumları