ÖSYM´den YGS´ye girecek adaylara video   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 03-27-2012 (14:49)   Son Mesaj: 03-27-2012 (14:49)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

    03-27-2012

    ÖSYM´den YGS´ye girecek adaylara video

    ÖSYM´den YGS´ye girecek adaylara video
    ÖSYM´den YGS´ye girecek adaylara video

    ÖSYM, 1 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak olan 2012-YGS ile ilgili, adayları sınavın uygulanmasına yönelik bilgilendirme amacıyla eğitim filmleri hazırladı.

    ÖSYM, YGS'ye girecek adayları, internet sitesinde yayınladığı bu videolarla bilgilendiriyor. Videolarda "Emeğiniz emanetimizdir.. Siz de emeğinize sahip çıkın" mesajı dikkat çekiyor..

    GİRİŞ BELGESİ İNTERNETTE

    Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi"ni, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile 19 Mart 2012 tarihinde saat 16.00"dan itibaren ÖSYM"nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinecekler. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalı. Sınava Giriş Belgesi"ni yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacak.

    FOTOĞRAF VE KİMLİK NUMARASI ŞART

    Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacak. Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı veya pasaport kabul edilecek. Nüfus Cüzdanında fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalı. Üzerinde fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecek. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak.

















    ÖSYM´den YGS´ye girecek adaylara video Yorumları