Üniversite sınavının kalkacağı tarih   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 03-17-2012 (20:49)   Son Mesaj: 03-17-2012 (20:49)    Cevap: 0    Gösterim: 425  

    03-17-2012

    Üniversite sınavının kalkacağı tarih

    Üniversite sınavının kalkacağı tarih
    Üniversite sınavının kalkacağı tarih

    Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, "Ben 2017 yılına veya 2020 yılına ayağımı denk almış bir vaziyette gidebilmek için şimdiden öğrencilerin ayağına gidiyorum." dedi.

    Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan, "Ben 2017 yılına veya 2020 yılına ayağımı denk almış bir vaziyette gidebilmek için şimdiden öğrencilerin ayağına gidiyorum. O yıllara kadar zaten üniversite sınavı kalkmış olacak başarılı olan kazanacak." dedi.

    Hitit Üniversitesi, kuruluşunun 6'ncı yılını yoğun bir katılımla kutladı. Anitta Otel'de düzenlenen kuruluş yıldönümü etkinliğine Çorum Valisi Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan'ın yanı sıra çevre illerin rektörleri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

    Burada bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, dünyanın her yerinden Türkiye"ye bakan bir gözün olduğunu belirtti. Beklentiler için yeni kuşakların karşılık vermesinin üniversiteler sayesinde olabileceğini belirten Çakır, iş adamları ile üniversitenin ortak çalışmalarının ortaya büyük bir sinerji koyacağını kaydetti.

    Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan ise yeni bölümlerin açılacağını belirtti. Göreve geldikleri günden bu yana hedeflerinin dünya üniversitesi olmak olduğunun altını çizen Alkan, yeni ve hızlı yapılanması ile üniversitenin sitesini 400 bin yabancının tıkladığını tespit ettiklerini dile getirdi.

    'Devlet üniversitelerindeki öğrenci benim ayağıma gelsin' döneminin kapandığını söyleyen Rektör Alkan, ''Biz de artık vakıf üniversiteleri gibi olacağız, öğrenci nerde biz de onun ayağına gideceğiz. Ben 2017 yılına veya 2020 yılına ayağımı denk almış bir vaziyette gidebilmek için şimdiden öğrencilerin ayağına gidiyorum. O yıllara kadar zaten üniversite sınavı kalkmış olacak başarılı olan kazanacak. Bizde Hitit Üniversitesi olarak akreditasyon altyapı ve bünyemize yeni kattığımız öğretim üyesi arkadaşlarımız ile geleceğe yönelik yapılarımızı şimdiden oluşturuyoruz.'' diye konuşut.

    Kampüs alanının tamamen belirlendiğine de vurgu yapan Alkan, acele etmeden hatasız ve ileriye dönük, Çorum'a özgü bir yapı inşa edeceklerini sözlerine ekledi.




    Üniversite sınavının kalkacağı tarih Yorumları