400 genç devlerle buluşmaya hazırlanıyor   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 03-15-2012 (15:51)   Son Mesaj: 03-15-2012 (15:51)    Cevap: 0    Gösterim: 363  

    03-15-2012

    400 genç devlerle buluşmaya hazırlanıyor

    400 genç devlerle buluşmaya hazırlanıyor
    400 genç devlerle buluşmaya hazırlanıyor

    31 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek İnteraktif Kariyer Semineri’ne katılacak 400 genç, dünyanın dev firmaları ve eğitim kurumlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

    AIESEC İstanbul, geleceğine yön vermek isteyen ve kişisel gelişim imkanları ile kariyerlerini bir adım öne taşımak isteyen 18-30 yaş arası tüm gençleri İnteraktif Kariyer Semineri"ne davet ediyor.

    Tüm katılımcıların interaktif bir şekilde içeriğinde yer alacağı seminerin panellerini Mercedes-Benz Türk AŞ,Shell&Turcas Petrol, LC Waikiki ve Edcon Yurtdışı Eğitim aracılığı ile katılacak İngiltere kökenli Warwick Üniversitesi"nin düzenleyeceği etkinlik 31 Mart Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi"nde gerçekleşecek. Ayrıca M-Gen Kurucu ortağı ve Fütüristler Klübü Başkanı Ufuk TARHAN, Unilever Türkiye İK Başkan Yardımcısı Cem Tarık YÜKSEL ve etkileyici girişimcilik hikayesi ile gençliği etkileyen YoutHolding CFO Emrah KAYA da Girişimcilik ve Mega Trendler üzerine konuşmalarıyla gençlerle buluşacak.

    Panel aralarında ve kariyer alanında gerçekleşecek 1 saatlik tanışma organizasyonu ile tüm katılımcılar, sorularını ve CV"lerini tüm panel düzenleyen firmaların dışında D&B Türkiye, Dünya Göz Hastaneleri ve Bilişim Eğitim Merkezi ile de paylaşacak.

    İnteraktif Kariyer Semineri, eşsiz firma ve konuşmacılarının yanısıra kaliteli ajandası ile de dikkatleri çekiyor. Girişimcilik, markalaşma ve kalite, gelecek teknoloji planları gibi eğitimlerin yer alacağı seminerde gençlerin katılımdan zevk alması ve projenin interaktif bir biçimde ilerleyebilmesi için; uygulamalı CV hazırlama ve değerlendirme, iş mülakatları eğitimleri ve simülasyonlarda yer alacak. Ayrıca sosyal medya aracılığı ile fikirlerini paylaşacak katılımcılar yalnızca panelleri dinlemekle kalmayıp, aktif olarak konulara da katılım gösterecekler.

    AIESEC İstanbul tarafından hazırlanan İnteraktif Kariyer Semineri hakkında daha fazla bilgi almak isteyen ya da sınırlı kontenjandan yararlanıp başvurmak isteyen gençler www.interaktifkariyersemineri.com web sitesini ziyaret edebilirler.




    400 genç devlerle buluşmaya hazırlanıyor Yorumları