Dünyanın en ünlü okulları İstanbul´a geliyor   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 03-09-2012 (15:51)   Son Mesaj: 03-09-2012 (15:51)    Cevap: 0    Gösterim: 387  

    03-09-2012

    Dünyanın en ünlü okulları İstanbul´a geliyor

    Dünyanın en ünlü okulları İstanbul´a geliyor
    Dünyanın en ünlü okulları İstanbul´a geliyor

    Türkiye'nin en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Edufairs dünyanın en önde gelen okullarını İstanbul’da Türk öğrencilerle buluşturuyor

    Yurtdışı Eğitim sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya gelerek kurduğu ve kısa zamandan Türkiye"nin en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Edufairs dünyanın en önde gelen okullarını İstanbul"da Türk öğrencilerle buluşturuyor.

    Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları"nın İstanbul Hilton Oteli"nde düzenleyeceği eğitim fuarına dünyaca ünlü Üniversiteler, kolejler, yabancı dil kursları"nın yanısıra teknik eğitim veren okullar katılacak.

    10 -; 11 Mart tarihlerinde 13:00 -; 18:00 saatleri arasında İstanbul Hilton Oteli"nde gerçekleşecek olan fuara katılan öğrenci ve veliler fuar sürecince vize başvurusundan okul ücretlerine, sunulan öğrenim programlarından konaklamaya kadar yurtdışı eğitimin her aşamasıyla ilgili bilgi sahibi olabilecekler.

    BURS VEREN OKULLARDA GELİYOR

    Aralarında ABD, İngiltere, Kanada, Fransa, Hollanda, İtalya, Almanya ve Rusya gibi ülkelerin yer aldığı 30 farklı ülkeden gelen eğitim kuruluşları fuara katılan öğrencilere ülkeleri ve verdikleri eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi verme fırsatı bulacaklar. Fuar aynı zamanda burs imkanı sağlayan okulların temsilcileriyle yüz yüze görüşmek için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

    Ayrıca TOEFL ile yapılan işbirliği sonucu fuar alanında ücretsiz deneme sınavlarına girebilecek ve değişik kurumların verdikleri burslara başvuru yapabileceklerdir.

    KATILIMCILARI HEDİYELER BEKLİYOR

    Kayıt yaptırana iPad hediye

    Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, kayıt yaptıran öğrencilere inanılmaz fırsatlar da sunuyor. Kanada"nın en önemli dil okullarından olan Cornerstone Academic College, kayıt yaptıran her öğrenciye iPad 2, Niagra Falls ve CN Tower gezileri hediye edecek.

    5 kişiye ESLI Türkiye Okullarında burs

    Uluslararası akreditasyona sahip dünyanın en prestijli akademik İngilizce eğitimini sunan markası olan ESLI, fuar esnasında kayıt yaptıran 5 öğrenciye EğitimAL -; Esli Türkiye işbirliğinde 5 kişiye, 1 sömestr eğitim süresiyle Esli Türkiye Okullarında burs sağlayacak.

    Fuara katılan öğrencilere, Maohawk College Kanada"da eğitim ve çalışma fırsatı sunan projelerini tanıtacak. Fura süresince Stafford House ve Anglo-Continental Türk öğrencilerine özel indirimler yapacaklar.




    Dünyanın en ünlü okulları İstanbul´a geliyor Yorumları