Büyükşehirlerde ´gerçek gibi´ YGS denemesi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 03-08-2012 (16:52)   Son Mesaj: 03-08-2012 (16:52)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    03-08-2012

    Büyükşehirlerde ´gerçek gibi´ YGS denemesi

    Büyükşehirlerde ´gerçek gibi´ YGS denemesi
    Büyükşehirlerde ´gerçek gibi´ YGS denemesi

    İstanbul'da ve Ankara'da, bu Pazar YGS'ye hazırlık amaçlı "neredeyse gerçek" bir deneme sınavı yapılacağı bildirildi.

    Binlerce öğrenci, geleceğinin belirleneceği Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı"na (YGS) hazırlanırken, bu sürece katkıda bulunmak için Sınav Dergisi Dershaneleri tarafından geniş çaplı bir deneme sınavı düzenleneceği bildirildi. Eğitimde 20. yılını dolduran dershane, öğrencilere bu büyük sınav öncesi hem tecrübe hem de gerçeği aratmayacak bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Bunu yaparken de, binlerce öğrencinin hayalinde olan mekânlarda, gerçeğinden farksız bir sınavla gerçekleştirecek.

    GERÇEK SINAV, GERÇEK MEKÂN

    En büyük ayrıcalıklarının "Her derse, her konuya özel dergi" hazırlamak olduğunu söyleyen Sınav Dergisi Dershanesi yönetimi, İstanbul Üniversitesi'nde ve Ankara'daki Gazi Üniversitesi'nde eş zamanlı olarak yapacakları sınavların öğrenciler için çok yararlı olacağını düşünüyor.

    İKİ BÜYÜK ÜNİVERSİTEDE GERÇEĞİNDEN FARKSIZ DENEME SINAVI

    1 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı"na (YGS) bir aydan az bir süre kala, dersane daha önce hiçbir eğitim kurumunun gerçekleştiremediği bir yeniliği adaylara sunacağını belirtti. Öğrenciler, tıpkı YGS"deki gibi sınav salonlarına kimliklerini göstererek girecekler. ÖSYM sınav kurallarının geçerli olacağı sınavda, öğrenciler gerçek bir sınav tecrübesi yaşayacak.




    Büyükşehirlerde ´gerçek gibi´ YGS denemesi Yorumları