İş Bankası YYÜ´ye yurt yapacak   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 03-08-2012 (16:53)   Son Mesaj: 03-08-2012 (16:53)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    03-08-2012

    İş Bankası YYÜ´ye yurt yapacak

    İş Bankası YYÜ´ye yurt yapacak
    İş Bankası YYÜ´ye yurt yapacak

    İş Bankası, Van'da meydana gelen depremde hasar gören Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) öğrencileri için 300 kişilik yurt yaptıracak.

    Yurdun yapılmasıyla ilgili protokol, Rektör Prof. Dr. Peyami Battal ve İş Bankası Van Şube Müdürü Serap Küçükcan tarafından YYÜ Senato Toplantı Odası'nda imzalandı.

    Burada konuşan Prof. Dr. Battal, hayırlı bir iş yaptıkları için İş Bankası yöneticilerine teşekkür etti.

    Prof. Dr. Battal, eylül ayının sonuna kadar üniversitenin ve yardımsever kurumların yaptıracağı yeni binalarla çok sayıda öğrencinin artık modern yurtlarda barınacağını bildirdi.

    Üniversite yönetimi olarak depremden sonra sağlıklı bir ortamda eğitim verebilmek için başlattıkları çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Battal, ''Öğrencilerimizin mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü onlar bizim çocuklarımız. İş Bankası yönetimi depremden sonra verdiği sözü tuttu ve bunu imza altına aldı'' dedi.

    Eylül ayının sonunda teslim edilmesi planlanan, iki bloktan oluşan yurdun bir bloğunda erkek öğrenciler, diğerinde kız öğrenciler kalacak. 2 ve 4 kişilik odalardan oluşacak yurdun her bloğunda engelli öğrenciler için özel odalar da yer alacak.




    İş Bankası YYÜ´ye yurt yapacak Yorumları