İki üniversite akademisyen alacak   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-08-2012 (12:51)   Son Mesaj: 02-08-2012 (12:51)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    02-08-2012

    İki üniversite akademisyen alacak

    İki üniversite akademisyen alacak
    İki üniversite akademisyen alacak

    Anadolu ve Ardahan üniversiteleri çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere akademik personel alacak.

    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Anadolu Üniversitesi Eczacılık, Fen, Güzel Sanatlar, İktisat, Mühendislik-Mimarlık fakülteleriyle Devlet Konservatuvarına 1'er profesör alınacak.

    Üniversitenin Eğitim Fakültesi'ne 3, Fen Fakültesine 1 doçent alımı yapılacak.

    Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı ile Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognozi Anabilim Dalı, Fen Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Engelliler Entegre Yüksekokulu, Porsuk Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu'nda 1'er yardımcı doçent istihdam edilecek. Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ve İlköğretim Bölümü ile İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü ve İletişim Bölümü'ne 1'er, Özel Eğitim Bölümü'ne de 2 yardımcı doçent alınacak. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Yöneylem Araştırması Anabilim Dalı'na 2, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü'ne de 1 yardımcı doçent alımı yapılacak.

    Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda ise 1 yardımcı doçent istihdam edilecek.




    İki üniversite akademisyen alacak Yorumları