Öğretmenin adı Mardin´de okula verildi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-06-2012 (19:53)   Son Mesaj: 02-06-2012 (19:53)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    02-06-2012

    Öğretmenin adı Mardin´de okula verildi

    Öğretmenin adı Mardin´de okula verildi
    Öğretmenin adı Mardin´de okula verildi

    Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Türkçe öğretmeni Okay Yaşar'ın (30) ismi Mardin Milli Piyango Lisesi'ne verildi.

    Okulun isim değişliği nedeniyle Milli Piyango Lisesi Okulu'nda düzenlenen törende Mardin Vali Vekili Selim Palamut, Türkçe öğretmeni Okay Yaşar'ın Van'daki depremde hayatını kaybettiğini anımsatarak, ''İnşallah bu okuldan Okay Yaşar gibi memleket sevdalısı nice gençlerimiz yetişir. Yaşar ailesinin belki bir evladı hakkın rahmetine kavuştu, ama buradaki bütün öğrencilerimiz onların evladı oldu. Bunu bilsinler istiyorum'' dedi.

    İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser de Milli Eğitim Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'nın isim değişikliği için protokol imzaladığını belirterek, bu kapsamda Van'da hayatını kaybeden öğretmenlerin isimlerinin Milli Piyango okullarına verildiğini bildirdi.

    Okay Yaşar'ın ismini Milli Piyango Anadolu Lisesi'ne verdiklerini ifade eden Eser, ''Okulun tabelalarını da değiştirdik'' dedi.

    Törende gözyaşlarına hakim olamayan ve Ordu'dan gelen anne Asiye Yaşar ise yetkililere teşekkür etti.




    Öğretmenin adı Mardin´de okula verildi Yorumları