Cüppeli ve İslamoğlu

21. yüzyılın en kritik günleri olan bugünlerde ümmeti; İsrail adaveti, buğzu ve savaşına, Filistin davasına sahip çıkma ve o kardeşlerimizin yanında yer almaya çağırmak varken, tam tersine bunu kamufle edip ...



  1. Alt 08-13-2009, 17:29 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    21. yüzyılın en kritik günleri olan bugünlerde ümmeti; İsrail adaveti, buğzu ve savaşına, Filistin davasına sahip çıkma ve o kardeşlerimizin yanında yer almaya çağırmak varken, tam tersine bunu kamufle edip ümmetin değeri kabul edilen İslamoğlu vb lerini hedef göstererek hem cinayet fitnesi hem de İsrail'in zulmünü örtme çabası ihanet kelimesi ile ancak ifade edilebilir ki, Cüppeli de tam olarak bunu ifa etmektedir.

    Bunun bir tek manası olabilir; bu da ümmete ihanet eden Ergenekon vb çete ve İslam düşmanlarına çanak tutmaktır!


    Rizeli İrfan Hoca var hâlâ Malezya'da ikamet eden. Uzun yıllar Çarşamba'da hocalık yapmış. Oradaki eski hocaların tümünün kendisini iyi tanıdığını söyler. Başta AbdulMetin Hoca ve Cüppeli!

    Cüppeli'nin bizzat Mahmud Efendi tarafından huzurundan kovulduğunu ve vaazdan men edildiğini söyledi.

    Cüppeli'nin meşhur olma safhası ile Mahmud Efendi'nin sağlığının bozulmasının aynı zamana denk gelmesi tesadüfi değil!

    İsrail ve Ergenekon aleyhine bir tek cümle etmemesi ama Mustafa İslamoğlu gibi değerleri silmeye çalışması da tesadüf değil!

    bu cemaat yıllardır yıpratılmakta ve aşama aşama yok ediliyor. Bunda çok ciddi aşamalar kaydedildi. Cemaatin artık kendini koruyacak gücü kalmadı.
    Züppeli o cemaati kullanan biridir.
    bugünlerde yoğun bir İsrail kuşatması ve Ergenekon pisliğine rağmen, bu konuları es geçerek, ümmetin değerlerinden birisi olan Mustafa İslamoğlu'nu hedef göstermesi ve ona suikaste bile cevaz vermesidir. Bir müslümanın haksız yere kanının akıtılmasına kim cevaz verebilir?

    Bu kadar ümmeti ilgilendiren meseleleri sümen altı edip bir müslüman lideri hedef göstermek ve tüm mesaisini buna harcamak ihanet değilse, nedir???
    alıntı
    devam edecek...

    ..Sahra... bunu beğendi.
  2. Alt 08-13-2009, 18:57 #2
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Kardeşim, ayrılık kötüdür tabiki. Birlik çağrısı yapılması gerekir. Bu her zaman büyüklüktür, amenna. Ama burada Cübbeli Ahmet Hocayı eleştirirken bilmeden ya da bilerek çarpıtarak yazmış, alıntı yaptığınız kişi. İsrail zulmünü örtme çabasında vs vs gibi asılsız ithamlar yapmış. Alıntılayarak sizde vebale girersiniz, dikkat edin. Bakın, Cübbeli Ahmet ile ilgili bir haber ve ses kaydı.
    ...

    Cübbeli Ahmet ‘ten AKP’ye yaylım ateşi
    Cübbeli Ahmet ismiyle tanınan Ahmet Ünlü bir konuşmasında AKP hükümetine öyle sert konuştu ki duyduklarınız karşısında şok olacaksınız.Cübbeli Ahmet AKP’yi koyu bir İsrail yanlısı olarak tanımlarken kendisinin ise Filistin’in yanında olduğunu gösterdi.

    Gazze’deki Müslümanların iniltisini duymuyor musunuz?
    Cübbeli Ahmet AKP’nin birçok vekilinin İsrail dostluk grubuna üye olduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti: Şu Gazze’deki Müslümanların iniltisini duymuyor musunuz? Peki bu Yahudi’ye hala nasıl dostluk düşünürsünüz? Bu Yahudi’nin arkasında Hristiyanlar var. ABD iste bu savaşı durdurur mu? Tabi ki durdurur ama durdurmuyor,Filistinliler’in ölmesi Amerika’nın umrumda değil.

    Obama’yı evliya yapacaktınız!
    Obama’nın Türkiye’ye gelişini ve Türk medyasının Obama’ya karşı tutumunuda eleştiren Cübbeli Ahmet: Obama Türkiye’ye geldi onu Müslüman olarak tanıttınız. Az kalsın Obama’yı evliya yapacaktınız. Adamın babası Müslümansa kendisi Müslüman mı oluyor? Kardeşi Müslümansa kendisi Müslüman mı oluyor? Böyle Müslümanlık olur mu? Hurafeler uydurtuyorlar size. Hristiyan ve Yahudi’den bize dost olmaz.
    Bir de çıkıp Yahudi dostluk gurubundan istifa ediyoruz diyorlar
    İsrail’in mazlum Filistin’e karşı acımasızca uyguladığı katliamları tüm dünya görmesine rağmen AKP’li vekillerin hala Yahudi dostluk grubuna üye olduğunu ve seçim zamanı geldiğinde sırf Müslümanlara yakın görünebilmek için istifa ettiğini ifade eden Cübbeli Ahmet şöyle konuştu:Yahu siz ne zaman Yahudi dostu oldunuz ki şimdi istifa ediyorsunuz! Oraya üye olurken bize sormadın da şimdi istifa ediyorsun.Özrün kabahatinden büyük.


    Meclis’te 312 milletvekili Yahudi dostluk gurubu üyesi.Kanmayın Bunlara!
    Cübbeli Ahmet Hoca eleştirilerine bu kadarıyla yetinmedi.Meclis’in büyük bir çoğunluğunun özellikle AKP’li vekillerin Yahudi dostluk gurubuna üye olduğunu belirtirken,AKP’li vekillerin İsrail dostluk gurubundan ayrılma nedenini ise seçimlere bağladı.Cübbeli Ahmet şöyle konuştu:Meclis’in büyük bir çoğunluğu Yahudi dostluk gurubu üyesi.Şimdi baktılar ki İsrail Filistin’de katliam yapıyor. Bunu seçimlerde kullanmak amacıyla istifa ediyorlar. Nasıl olsa seçimi kazanırsalar Yahudi dostluk gurubuna tekrar üye olurlar. Bunlar tiyatrodan başka bir şey değildir. Kanmayın bunlara inanmayın.

    Recep Tayyip Erdoğan BOP üyesi
    AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’a ağır yüklenen Cübbeli Ahmet. Büyük İsrail Projesi’nin dünya üzerinde 3 tane eş başkanı olduğunu bunların bir tanesinin ise Başbakan Erdoğan olduğunu vurguladı. Cübbeli Ahmet Başbakan Erdoğan’a şu sözlerle hitap etti: BOP ne demektir? BOP İsrail’in hakim olduğu büyük İsrail demektir.Bu projenin dünyada üç tane başkanı var.Bu üç başkandan birisi de Türkiye.

    Bize kendi içimizden zarar getirdiler
    AKP Hükümetinin İslamcı duruşunu da eleştiren Cübbeli Ahmet,AKP’nin dış güçler tarafından yönetildiğini ve dış güçlerin Müslümanları uyuttuğunu dile getirdi. Cübbeli Ahmet şöyle devam etti: Biz ne yapacağız? Bunlarda bizim içimizde demesek AKP’ye aldanmayacağız.Ama bu da Müslüman diye diye bugün geldiğimiz hale bakın.Irak kan ağlıyor Müslümanlar mahvoldu gitti.Milyonlarca kadının namusuna tecavüz edildi,milyonlarca insan öldürüldü.Bakın Irak, ,Filistin,Afganistan ,Çeçenistan,D.Türkistan bu vaziyette dünyada bütün zulme uğrayanlar Müslümanlar…Peki biz neden hala bunlar da bizden diyerek peşinden gidiyoruz? Ey Müslümanlar uyanın artık.

    Cübbeli Ahmet’in bu sözleri tartışmaya yol açacağı görünürken,bugünler de yapılan anketlerde ise AKP hükümetine karşı halkımızın özellikle ekonomik yönden güveninin azaldığı veBaşbakan Erdoğan’ın ise bu durum karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

    ajans5.com

    Ses kaydı videosu

    [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/29/70/1206729012456_24749.mp4[/FLV]

    selametle..

  3. Alt 08-14-2009, 14:48 #3
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Ben bu yazıyı hafifleterek ve yanlış olabileceğini düşündüğüm yerleri keserek buraya aldım.Ama her nedense cüppeli son zamanlarda sağa sola özellikle önde gelen müslüman şahsiyetlere fena iftiralar atmakta ve onların ölümüne bile fetva vermektedir.
    Cüppeli bir fahişeyi köpeğe su vedi diye cennete göndermek için hayli heyecanlı ama ir şia yı cehenneme göndermek için de bir başka sevinçli.
    Cüppeli geçen teke tek programında yaptığı açıklamada tehdit olarak iran ve diğer komşu devletleri görmekte ve kendisinin cumhuriyet bağlı olduğunu söylemekte açın bakın.
    Cüppeli kanımca mahmud efendi cemaatini pasifize etmek için aralarına iyi hazırlanarak temelden sokulmuş biri...
    selam ile...

    {{?ura}} bunu beğendi.
  4. Alt 08-16-2009, 00:44 #4
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Benim üzerinde durduğum konu, Cübbeli Ahmet Hoca'nın şahsı değil. Yazıda, Cübbeli'yi eleştirdiği şeyleri yapmış yazar. Bu yüzden hoş durmamış.

    Cübbeli Ahmet Hoca'nın şahsına gelince.. Bilmiyorum, ajan mıdır, değil midir. Lakin, Cemaatten kovulması meselesi olsa, bir açıklama yapılırdı tahminen. Yoksa, bir delil olmadan ajan demek, kovuldu demek zandan öte bişey ifade etmiyor. Ayrıca değilse de, vebaline girilmiş oluyor..

    Öğrenecek çok şeyler var kendisinden. İlmi var belli ki. Bu ilmi yaşayıp yaşamadığı kısmı ise, bizim hüküm verebileceğimiz bişey değil.

    Hocalara yaptığı eleştiriler ise, doğru bulunmayabilir. Ama bu eleştirileri yapmasına binaen, hemen bir ithamda bulunmamak lazım. Eleştirileri, son yüzyılda ortaya çıkan reformist yaklaşıma yönelik açıklamalar ve 1200 yıllık Ehli Sünnet Ulemalarının fetvalarına karşı fetva söylenmesinedir. Belli ki, buna kızıyor. İşte burda da kim haklı, sorusu çıkıyor. Buna verecek kapasitemiz olmadığı içinse, AllahuALEM diyip, susuyoruz.

    selametle..

    Henna bunu beğendi.
  5. Alt 08-26-2009, 17:15 #5
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Şimdi Cüppeli Ahmed bir kuyudan köpeğe su veren faişeyi cennete göndermek için oldukça içten ve samimi ama bir şia yı cehhenme göndermek içinde oldukça içten.
    Burada ben nasipse cüppelinin ortalığı karıştırdığı ve alimlere iftira attığı konuyu taşıyacam bakalım cüppeli ne demiş diğerleri ne demiş diye.
    Gazze konusunda adam tabiki eşşek değil sohbet sırasında bahseder bu konudan ama genel konuşmasını ki bırakın katıldığı programlarda yer vermedi.
    Adam rejimle bir sorunlarının olmadığnı rahatlıkla söylüyor ve m.kemali neredeyse günahsız kul seviyesine çıkarıyor.En büyük tehlikeyi İran ve diğer islam ülkeleri olarak görüyor.
    Adamın samimiyeti yok denecek kadar az...

    {{?ura}} bunu beğendi.
  6. Alt 08-26-2009, 17:24 #6
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    emriahmet cübbeli hoca hakkında konuşmak için hiç bir bilgiye sahip dğeilim..yalnız mhmte katılıyorum..sen i anlamak olmaz tabii anlıyorum ben de celalleniyorumm..yalnız çok net bilgimin olması lazım yorum yapmam için..selam ile

  7. Alt 08-26-2009, 17:42 #7
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Cüppeli insanları tekfir etme hususunda oldukça ileri sözler söylerken sağı solu sapık ilan ederken vaazlarını komedi şovlarına çevirirken "o" nun ne olduğunu bilmemek... ne garip...

    altun ve {{?ura}} bunu beğendiler.
  8. Alt 08-26-2009, 20:19 #8
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Niye garip? Senin gibi düşünmüyor diye mi garip..
    Yahu bu ne böyle. Elinde ne bir delil var ne bir belge. Adam Filistinden hiç bahsetmiyor yazısını astın. Bak bahsetmiş dedim. Bu kez, tabi arada bahsetmiştir ama tv'de bahsetmiyor, diye çevirmişsin.

    Böyle senin tarafında, benim tarafımda oyunlarına gelme kardeşim. Bu kadar ithamla girdiğin vebalin hesabını veremezsin. Altında ezilirsin.

    Şiaların itikadını anlatıyor. Eğer senin bilgin varsa, hayır öyle değil diye izah et. Köpeğe su veren kadın meseleside Hadis. Bu yüzden Cübbeli Hoca'lık bi mesele değil. Şia konusu itikat konusu. Bilgin varsa öyle red et. Yoksa haybiye konuşursun. İfrat odaklarına hizmetten başka bi işe yaramaz.

    Anladın mı?

    selametle..

    Henna bunu beğendi.
  9. Alt 08-26-2009, 20:59 #9
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Bizim dinimiz hataları örtmeyi...kötülüğü yasakalamayı emreder..iyiliği de emretmeyi..insanlara kızmayı değil...kötülüğe kızıcaz...insan eğer Allah cc için buğz ediyorsa Allah Resulunun s.a.v nasıl kızdığına bakacak..Cübbeli ahmet kuran okuyan namaz kılan Allah bir diyen bir insan...vaazlarıı dinlemedim ..belki yarım saat dinlemişliğim var emirahmet nerden bilebilirim ne yaptığını ne dediğini...bilince elbet kötü ise üzülür islahı için dua ederim..yanlış yolda ise..rabbim hidayet versin..M.islamoğlu hocayı çok severim..amma efendimiz s.a.vdahi tepki vermemiş hatırlatırım size.....Kendini ateşe sürükleyen bir müslümana kızmam üzülürüm...acırım...Eğer müslüman değilse kızarım...Allah çin buğz etmeyise sevmeyide resullahdan s.a.v öğrenmeliyiz...

    eğer cübbeli hoca dinini ateşe atıyor ise...müridanına ve kendine üzülürüm..rabbim sıratı müstakimden kimseyi ayırmasın...
    Cübeli insanların tekfir ediyor diye bende onun gibi mi yapmalıyım...
    eğer sen yumuşak sözlü olmasaydın yanında kimse kalmazdı demiyor mu Kuranı kerim...öylese sizin ve bizim vazifemiz dalalette olan kardeşlerimizin hidayetine vesile olmak değil mi yaradılış gayemiz..Eğer,cübbeli hoca diyelim ki çok büyük imani tehlikede ve ateşle oynuyor,müslümana düşen nedir ona gafletinden kurtulmak için yardım etmek ..eğer ki ajan olsun...biz yeryüzüze İlayı kelimatullahı yaymak sevdirmek için halife olarak geldik...Önce varıp gidip bulup bizzat kendisine irşad etmekle yükümlü çıkmazmısınız eğer hakikat islamdan söz ediyor isek...Allah cc bir tek insanın imanla şereflenmesi için resul göndermiş kitap göndermiş..ve br kişinin bile iman etmesini yeğ tutmuştur ...
    asrı saadette bir kişi için ne kadar emek verilmiş görülmektedir...
    bunlar olay ve kişilere yaklaşırken atladığımız hususlar beklki konu ile bağlantısı kurulamamıştır..esasında her an ve olayda efendimzin uygulamlarını defaaten gözden geçirmek adına hatırlatma idi...
    biraz fevri çıkışlarınız kardeşim..belki mücahit ruhlu olmanızdandır..ama mücahid sekineti ve tevazuyu adaleti ve temkini elden bırakmaz hele emri ilahiyi ve sünnati resula ittibayı..onun olan biten hadiselere yaklaşımında kimseye söz ettiği veya hemen kızdığı görülmemiştir....


    sözlerimi üzerine alınma emirahmat genel bab da dertleşiyoruz..samimiyetine güvendiğim için ablan olarak fikirlerimi beyan ediyorum kardeşim..niyetim sadece kendi düşüncelerimi size de ulaştırmak..insan kazanmak kötülüklerin cefasından kurtulmak, islam huzurunu anlatmak adına,kişileri yaptıklarına elbette tepkisiz kalmayalım..lakin sözleirmizde çok dikkatli ve çekici olmalıyız yazılarımızı okuyan islamı birkes daha tanıyıp sevmeli....
    kusur ettiysem bağışlayın...
    selam ile...

    Konu Henna tarafından (08-26-2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.
    ..Sahra... bunu beğendi.
  10. Alt 08-27-2009, 21:54 #10
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    mhmt´isimli üyeden Alıntı
    Niye garip? Senin gibi düşünmüyor diye mi garip..
    Yahu bu ne böyle. Elinde ne bir delil var ne bir belge. Adam Filistinden hiç bahsetmiyor yazısını astın. Bak bahsetmiş dedim. Bu kez, tabi arada bahsetmiştir ama tv'de bahsetmiyor, diye çevirmişsin.

    Böyle senin tarafında, benim tarafımda oyunlarına gelme kardeşim. Bu kadar ithamla girdiğin vebalin hesabını veremezsin. Altında ezilirsin.

    Şiaların itikadını anlatıyor. Eğer senin bilgin varsa, hayır öyle değil diye izah et. Köpeğe su veren kadın meseleside Hadis. Bu yüzden Cübbeli Hoca'lık bi mesele değil. Şia konusu itikat konusu. Bilgin varsa öyle red et. Yoksa haybiye konuşursun. İfrat odaklarına hizmetten başka bi işe yaramaz.

    Anladın mı?

    selametle..


    Cüppeli tam bir hain ismail ağa cemaatini bitirmek için aralarında iyi organize edilmiş bir şaklaban.
    Ben o olayın hadis oduğunu biliyorum yalnız bunda çok istekli olan sağa sola cici görünen adam bir şia yı cehhenneme göndermede oldukça istekli.
    Bir müslüman sistemle bir sorunlarının olmadığını kendi ağzından söylüyorsa biz saygılıyız diyorsa nedir bu adamın durumu?,
    Ki ben İslamoğlu nun avukatı değilim müslümanlardan oy verme meselesine yumuşak yaklaştığı için ona kafir oldu diyenlerde var.Ben sadece olayı toparlamaya hakikati bulmaya çalışıyorum.
    Şimdi siz anladınız mı beyefendi...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.