Burnu bir karış havada ve kendini begenen insanla konuşurmuydunuz ?
Namertlere işiniz düştüğünde nasıl davranırdınız ?
Arkadaş hatrınada olsa partilerden çıkıp camiye gider miydiniz ?
Hiç sevmediğiniz kişilerle yaşasaydınız nasıl davranırdınız ? Burnu bir karış havada ve kendini begenen insanla konuşurmuydunuz ? Namertlere işiniz düştüğünde nasıl davranırdınız ? Arkadaş hatrınada olsa partilerden çıkıp camiye gider ...
cami konusuna gelince arkadasım için herseyi yaparım parti huyum varsa cıkıp camiye giderim parti beni kurtarmicak sonucta
sizden tek bir cevap istiyorum bu soru için
diyelim ki siz bir babasınız...kızınız birini sevdi ? damatta sizin en sevdiğiniz kişi ? lakin bunlar sizden habersiz flört ediyorlar..ve siz bunu ögreniyorsunuz ? ne yapardınız?

-Hiç sevmediğim kişilerle yaşasaydım; tavrımı belli eder, mesafeli olurdum.
-Burnu bir karış havada, kendini beğenen insanlarla; konuşmak zorunda olduğum durumlarda konuşur, konuşma zorunluluğum yoksa konuşmazdım.
-Namerte işim düştüyse; Allah'ım kalbine merhamet versin diye dua eder, tüm iyi niyetimle, içteğimle sıkıntımı,derdimi paylaşırdım.
-Arkadaş hatırına partiden çıkıp camiye gitmek; insanlar hayatlarında bir dönem ailelerinden çok arkadaşlarından etkilenir, arkadaşlarının sözünü dinler, yap dediklerini yapar, yapma dediklerini yapmaz, mutlaka giderdim, Allah'ım hepimize böyle arkadaşlar nasip etsin.
-Baba/Anne olarak kızımın, sevdiğim insanla beraber olması beni mutlu ederdi.

| Uyarı Mesajı | |
| Cancel Changes | |
| |