"Nefretin yayılmaması için her şeyi yapacağız"   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 01-20-2012 (15:49)   Son Mesaj: 01-20-2012 (15:49)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    01-20-2012

    "Nefretin yayılmaması için her şeyi yapacağız"

    "Nefretin yayılmaması için her şeyi yapacağız"
    Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, ülkesinde yabancılara yönelik nefretin yeniden yayılmaması için her türlü çabayı harcayacaklarını söyledi.

    -"Yabancılara yönelik terör ve nefretin bir daha

    Almanya'da yayılmaması için herşeyi yapacağız"

    BERLİN (A.A) - 20.01.2012 - Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, ülkesinde yabancılara yönelik nefretin yeniden yayılmaması için her türlü çabayı harcayacaklarını söyledi.

    Cumhurbaşkanı Wulff, Berlin yakınlarındaki Wannsee gölünün kenarında 2. Dünya Savaşı sonrasında Almanya'nın geleceğine ilişkin olarak müttefik ülke liderlerinin düzenlemiş olduğu konferansın 70. yılı vesilesiyle düzenlenen bir törene katıldı.

    Wulff, burada yaptığı konuşmada, yabancıların aşırı sağcılar tarafından öldürülmesinden utanç ve öfke duyduğunu belirterek, "Yabancılara ve yabancı olana yönelik terör ve öldürücü nefretin bir daha Almanya'da yayılmaması için herşeyi yapacağız" diye konuştu.

    Kendisinin bile önceleri aşırı sağcı şiddetin abartıldığını düşündüğünü ifade eden Wulff, Nasyonal Sosyalizmin Yahudilere yaptıklarının hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini, bu nedenle Almanya'nın her zaman İsrail'in yanında olduğunu söyledi.




    "Nefretin yayılmaması için her şeyi yapacağız" Yorumları