Mısır´da muhalif eylemciyi dövdüler   Konuyu açan: Gurbetten   İlk Mesaj: 01-19-2012 (12:08)   Son Mesaj: 01-19-2012 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    01-19-2012

    Mısır´da muhalif eylemciyi dövdüler

    Mısır´da muhalif eylemciyi dövdüler
    Mısır´da muhalif eylemciyi dövdüler

    Mısır'da kimliği belirlenemeyen saldırganlar, askeri yönetime yönelik şiddetli eleştirileriyle tanınan eylemci Nevara Necm'i sokak ortasında dövdü.

    İnternette yayımlanan video görüntülerinde, dün gece başkent Kahire'deki evinden devlet televizyonu ve radyosundaki işine gitmek için çıkan Necm'i küçük bir kalabalığın yumrukladığı, tekmelediği ve kadına küfürler savurduğu görülüyor.

    Devrik Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'i iktidarı döneminde eleştiren ve Mübarek yönetimini hicveden şiirleriyle tanınan şair Ahmed Fuad Necm'in kızı olan Nevara Necm, geçen yılın Şubat ayında Mübarek'in iktidardan ayrılmak zorunda kalmasına neden olan ayaklanmanın da önemli şahsiyetleri arasındaydı.

    Aynı zamanda bir gazetede köşesi olan blog yazarı Nevara Necm, Mübarek'ten iktidarı alan generallere yönelik keskin eleştirileriyle biliniyor.

    Nevara Necm, geçen ay Kahire'de protestocularla askerler arasında çıkan ve bazı kişilerin öldüğü çatışmalarla ilgili olarak bu hafta savcılar tarafından sorgulanmıştı.




    Mısır´da muhalif eylemciyi dövdüler Yorumları